Love

Hey! Idag tänker jag skriva ett kärleksfullt och fint inlägg, riktat till min älskade fellemunk!

 

Hon är den bästa och mest underbara tjej ever, har aldrig känt såhär för någon förr. Har faktiskt aldrig riktigt varit kär ens. Men denna underbara kvinna är jag sjukt in love with att det är helt galet sick! Hon är så rolig att umgås med, vi kan snacka om i princip allt. Vi delar samma humor, har det extremt mysigt tlsm och skrattar hela tiden åt hur awesome vi är. Soulmates forever liksom, vill aldrig släppa taget om denna tjej. Kommer älska henne i vått och torrt, genom eld och vatten!

 

Även om hon ibland kan vara lite bitchig av sig och bli arg för småsaker, så är vi ju alla människor och ingen är perfekt. Vi har alla brister, just like myself. Jag kan aldrig bli arg på min fina munk, hon är perfekt för mig!

 

När vi blev tlsm var det som en dröm, allt bara föll på plats. Det klickade direkt, första kyssen var great. Utanför hennes trapp i regnet samtidigt som fyrverkerier small i bakgrunden av en långsam och vacker solnedgång. Okej inte direkt, men så kändes det.

 

Jag känner mig som världens lyckligaste nu när jag har min fina och fantastiska fru, på lördag har vi btw varit gifta i en månad. Grattis till oss, ska börja planera vår smekmånad.

 

Kan prata vidare om henne men det tar vi en annan gång, ville bara säga att jag älskar henne mer än ord kan beskriva! Och nu förstår ni alla läsare att även timtamma kan skriva seriösa inlägg och visa känslor öppet. Jag är en gentleman (vilket jag visa i förra inlägget) och frågar ni fellemunk kan hon nog hålla med om att jag har ett par andra talanger också! Nu säger jag adjö för this time.

Timtamma out!

just a random bild 


How to be a gentleman (seriöst inlägg)

Hejsan alla kära fans! Jag ska försöka skriva ett helt seriöst inlägg idag, kommer nog inte gå men önska mig lycka till. Tack det känns bra med ert stöd, då börjar vi.


Dagens ämne är: Hur är en gentleman? 
Nu kommer nog flera av er skratta och tänka: Gentleman, hahah skulle timtamma vara en gentleman. Han har ju noll koll, sitter bakom sin datorskärm och skriver om fiddor 24/7.
Jag förstår om ni är skeptiska, men sanningen kan ibland förvåna även mig själv. Jag har mycket class egentligen. Nu kanske några små fjortisar sitter och tänker: Vänta har han inte Swag, det är mycket häftigare. Till er säger jag två ord: Piss off! (skämt å sida, jag älskar faktiskt swag och fjortisar. dom e söta med all brunkräm och smink i fejset) 

Hur är man då en riktig gentleman? Här följer några enkla steg för er grabbar. Alla ladies får gärna läsa också! annar kan ni scrolla ner till den delen av inlägget som är speciellt riktat till er<3

Step 1: Get a suit
Step 2: Get another suit, man behöver alltid en extra
Step 3: Shoes, man måste ha skor. Vem vill gå ut med någon utan skor liksom duh
Step 4: Be polite. Var artig, lyssna på tjejen. En tröstande hand, man ska lyssna och förstå. 
Step 5: Be there for her, i vått och torrt.
Step 6: Våga visa att du älskar henne när ni är ute, visa upp henne för dina vänner. Säger någon bros befoe hoes, så svara: Ja men hon är ingen hoe. U mothafuckin asshole pretending to be a bro
Step 7: Get one more suit, för efter de föregående stegen så har ni nog gått på ett bar dates. Dina suits är då förmodligen hos kemtvätt. Skaffa därför en tredje
Step 8: Ni är nu officielt ett par, var inte för hastig med att ligga med henne. Hur kåt du är så finns det viktigare saker. Fråga vad hon vill och visa att du är en gentleman. Fixa frukost i sängen, girls love frukost i sängen
Step 9: Nu är du stenkåt, bang her (sry för detta smått råa stycke men har man kommit till step 9 lossnar snart dicken om man inte får sig ett ligg) 
Step 10: Smsa henne när du vaknar, när du går o lägger dig. Sov inte förrän hon sover och ring henne då och då. Träffas ofta och bjud på maten när ni är ute. Inga pengar? Grab your dads credit card! Eller så bjuder tjejen dig om hon är något att ha. I ett starkt förhållande ska man kunna dela en stor pommes.
Step 11: Är kärleken lika stark, grattis. Fria till henne, get som kids and a big house. Låter det lockande? Om inte, följ mina steg ännu en gång och charma ytterliggare en lady. Fortsätt i all evighet, grattis igen. Du är officielt en gentleman!

btw så märkte jag nu att stegen kan fungera i annan ordning också. Men gör du som jag sagt så fixar du dig ett kap redan innan nästa månad.

Till alla ladies där ute, killar e real assholes ibland. Hitta någon som verkligen bryr sig om er, som älskar er för den ni är. Ni ska inte skämmas eller vara osäkra över något om ni har den rätta hos er. Ni är alla perfekta som ni  är, killar e sviniga i många fall. Men ni är starka, puss på er<3

Innamorata

Tja! Igår var det en riktigt fin dag, mycket mysigt och upphetsande. Låg typ i sängen i flera timmar med min älskade fellemunk. Hon kom hit typ vid 11 och så blev det lite sexy time, u know. Lite så weed känsla över det hela, som att vara på zoo typ. Var fett kåt och hade sånt morgonstånd, sen blev det ganska blött oxå i min fuckbunnys fidda. Okej ska tagga ner nu med detaljerna, annars kommer my beautiful wife bara lacka loss och typ så påstå att jag skriver massa bullshit. Bullshit my ass, min blogg är sanningen i den ljuvaste form. puss på dig maaaade

Vid 5 tiden så stack jag och blondie iväg till stan där vi mötte up hennes two friends and maaade (som jag nämde up there) och så åt vi lite, sen såg vi Magic Mike! FIlmen var ganska medelmåttig, lite smådålig handling osv. Många manliga strippare som visade ett och annat, alla i biografen var som galna. Det var bara tjejer förutom jag o maaade, sen nån kines också. Han var säkert homo, ett nyt kap för phil the drill kanske?^^ Grrr!

Kommer skriva en recension om filmen senare idag, men nu måste jag öva mer på mitt (m)anus. Lyssnar på Dean Martin nu, ska sjunga i nästa pjäs. Spelar sånt svin, sån cheating asshole. Charmar alla ladies, förutom hon Katerina sån bitch. Like he cares hehe ba dum ts. 

Ha det awesome nu så hörs vi! Juste jag håller på med en bok, den e faktiskt seriös tro det eller ej

btw alla grabbar där ute som e stenkåta, har ni en egen babe så gå och kolla mycket bio. Framförallt ska ni se dom riktigt sunkiga filmerna, både du o bruden kommer dö av tristess och du har fritt fram o pilla där nere. 

Buano sera 
Mitt manus som jag övar på för tillfället, vill egentligen träffa munken. Men såklart har jag produktion om tre veckor och måste plugga som en kåt fladdermus
Såhär kommer omslaget se ut till min uppkommande bok. Jag gillar munkar

Frugan gästbloggar

Tim har inte riktigt kommit in i det rätta blogg flödet när det gäller inlägg. Så jag får rycka in i bland och rädda bloggen från undergång. Idag kom jag till timpan vid 11 så har vi bara tagit  det lugnt nu i ett par timmar, okehj vi har inte tagit det  lugnt men typ haha. ikväll ska vi gå  på bio med våra  vänner!  Kul! Ska se Magic Mike,  och timi kommer skriva en recension om den sen  ikväll bestämmer jag. Så de så!
 
Tim äter Thaimat just nu, själv äter jag en blöt strumpa och  inlagda valross testiklar. Äch jag kommer aldrig bli lika rolig och påhittig som tim så kan lika gärna lägga ner, jag äter chips!
 
Idag upptäcktge jag  att  tim har en SUPER gul kudde, = skunk till det! Hanas cam på datan är dock lite konstig å gör kudden ännu gulare, men tänk er om vi tar bort 30% av gulheten på bilden å hur gul den blir då! Nej fiifan! 
 

Svälja kameler

Hey everybody! Mr Tamma is in da house and jag ska prata lite om the dag. Jag vaknade vid 10 tiden and just chillaxade in bed (grr) till around 11, sen gick jag upp och slog en drill. Lyssnade på  lite Dean Martin, sjöng framför spegeln and rakade my balls. Just kidding! 
 
Min första lektion för dagen var idrott, vi pratade. Ny lärare för detta läsåret, han verkar soft. Han heter Leo och gillar klättra i stora bambuträd uta i de afrikanska regnskogarna. När jag blir stor ska jag åka dit och gå på äventyr i buskarna. After the idrott så var det eget arbete så min teatergrupp övade på vårt manus, tränade lite repliker och hjälpte varandra att komma på nya saker till våra rollkarakäterer. Ser sjukt mycket fram emot premiärveckan om fyra weeks, då vi ska spela upp våran pjäs för hela skolan plus vänner och familj under en av kvällsföreställningarna.
 
Kommer bli muy teater de närmaste veckorna. Both in skolan and på fritiden, god I will be tierd as fuck every single dag. Fast jag är alltid trött, if you know what I mean! 
 
Efter skolan träffade jag min fina blonda bimbo aka min underbara fellemunk. Vi myste inne på en toalett och låg and smekte varandras organ
i regne
t. Sedan blev jag fett horny och hoppade på ena benet medan hon kliade mig bakom örat, känslig punkt det där. Jag har btw inte wankat (fått en hj =handjob) på två dagar, kanske inte låter så länge men det känns. Imorgon slår vi på stort på mf jag o munken, just saying! 
 
Peace and love! Tagga nu jullov om 16 veckor

Sexy russian gurl

Hej, detta är timpans flickaaaah_96 som talar. Nu har jag precis fixat med hans design så den är ännu bättre. Det är nämligen jag som ligger bakom hela denna fina syn. För tim suger och har noll sinne för design så jag fick ta tag i katasfrofen i å med att jag faktiskt går en linje med grafisk design, how passande? Yeah.
 
Okej detta bli en överraskning för timi att jag skrivit värsta feta inläggen hos honom nu, men ja då kan jag passa på och babbla på om denna människa.
 
Tim är nog eller okej han är världens snällaste pöjk på denna jord. Inga ord kan beskriva hur mycket jag tycker om honom. Humor av världsklass har han, och det är ganska viktigt och ha right? Yeah. Jag har aldrig fått en sådan knas galen härlig känsla förr i magen när jag kollar på honom, in i hans blåa (tror jag? haha) ögon, på nära håll och han säger samtidigt något kul och skrattar och samtidigt håller om mig hårt, det finns inget bättre. Han får mig på bästa humör, alltid. Vad gjorde jag för att förtjäna en sån bra människa som hononm? Visst han har sina brister på andra sätt, som alla andra haha, men det bra överväger i vått å torrt, if you know what I mean ;) haha nej men han är min absouluta favorit person. En ganska perfekt grabb är han. Ödmjuk, djup, gooollig, inte rädd för att öppna sig, rolig som fasen som ni kanske förstått och han är en riktigt gentleman även fast han kallar mig bitch 24/7, haha. Nej men alla par har väl sina ''grejor'' dom håller på med. Bitch, blåsa in luft när vi poossas haha, göra nöff ljud, säga olika meningar i ett visst tonläge, tim gillar att peta på min läpp för det bli roligt ljud haha ja såna små saker som vi gör upprepade gånger på 1 timme and so on. Gah nej jag e galen i honom. Så är det! Han är en bra kille, hoppas det endå kommer fram fast han är fett sne här när han skrivier, men han är som sagt inte seriös, så ni inte tror att han är efterbliven haha. Okej det e han men inte så jävla mycket som ni typ tror. Haha! Då ska vi avrunda detta djupa kärleks inlägget med att säga till dig finaste timpan, du är världsklass, jag är stolt över dig and you know why och jag vet att det finns en till som också skulle varit det. Just stay strong as always, för du är älskad av många, många, många ska du veta och inte minst sagt av mig. Hej gay inlägg text sak men ibland får man gå på djupet. Tjoflöjt

Vitlax är vanligt inom rysk erotik

Sho! Idag började skolan igen, sjukt glad att vi har teaterperiod. Håller på med en ny pjäs nu, 64 sidor and its starting to get serious. Ska spela någon douche vid namn Alexander, sån sneaky bastard. Väldigt härlig och ganska passande roll, är dock skeptisk inför alla mina sångnummer(?)

Efter skolan stack jag hem med min fuckbunny and had some mysig tid. Inte så lång stund, vi var båda trötta. Men det var trevligt like always grr! Nu ska vi inte ses förrän fredag cause vi vill vara helt kåta och då blir det mer erotiskt vid nästa möte. Det är sista dagen på mf on fredag, gonna get down on friday.. if you know what I mean;)
 
Då är det dags för dagens ovanliga runk, ne just kidding. Ni får ha det stek så ses vi, ta en härlig saftig biff nu så ska jag lyssna vidare på Enrique Iglesias, no homo. 

btw så stör jag mig hel mycket på den där hjalmtyr (or what his name is) i robinsson. Han ser helt gay ut med sin röda mössa och sitt ovanligt starka intresse för den där äldre kvinnan. Han bara: "Alla behöver vi en milf i våra liv, tror detta kan bli något". Dafuq, han sög på sin första tävling och åkte till "andra sidan" dirr. Tror han verkligen brudarna vill ha hans dick! No dude du är ute and cyklar!

Timtamma out

Timtamma in da house!

Cha cha  blöggen, this is mr tamma speaking (writing)!
 
Hej mitt namn är Tim och jag är en sötpojke_95 på 17 vårar som vi säger i skogen. Jag har varit nykter i en och halv månad nu tack vare min underbara älskade munk a.k.a fuckbunny. Okej hon heter Fellemunk och är världens kändaste bloggerska så fick inspiration starta en ny blogg nu när jag ser hur grym hon är. Jag tycker om att  pilla hennes vagina.
 
Jag gillar musik, tv/film, spel, skönhet  och smink, teater, min  morfar, kebab och min fuckbunny såklart då ja men jag hatar ost. Blir sur varje gång fuckbunny äter sin ost för då får jag problem att få upp den....
 
Jag kommer skriva om intressanta ämnen och åsikter! Kommer även skriva  erotiska  sagor och länka till bra porr sidor. Grr.
 

RSS 2.0