Kärlek

Det finns en person jag älskar mest av alla. Its not Barney Stinson, inte heller den snälla grannen som alltid bidrar med lite underhållning från lägenheten intill. Den här personen är en tjej som har det där extra, för mig är hon helt perfekt. Min älskling fellemunken aka Felicia Helm, real names is not my thing so lets call her sealbunny. En blandning av en säl och en kanin.

Dagen var den 1 augusti och jag var ute och sprang som jag brukar göra när det är lite småmulet väder och ingen har lust att träffas. Medan jag sprang fick jag ett samtal från min goda kamrat, låt oss kalla honom mr x, han sa att  "the window is open". Mitt hjärta började slå snabbare och jag slutade genast att springa. Jag stod stilla i kanske tio sekunder, sedan sprang jag igen. Fast denna gången i annan riktning. Jag hade en chans, detta kunde ändra hela mitt liv. Jag sprang mot en ny epok av mitt liv, ett liv fritt från sprit och dåligt umgänge. Mitt livs kärlek fanns där, men oron och skräcken att denna andra person inte kände samma, fanns där gnagande inuti mig. 

Jag hann och "the window" was still open. Allt föll på plats, jag tog ett steg i taget. Bergstoppen kom allt närmare. VI kände både samma, jag hade på riktigt hittat kärleken. Hittat min soulmate, personen jag vill leva resten av mitt liv med. Allt klickade, plötsligt bara hände det. Efter flera dagars vänskpligt umgänge så hände det jag hela tiden hade hoppats på och längtat efter. Our first kiss, 1 augusti. Ett datum att minnas!


Om 1,5 timmar har jag och Felicia Helm aka fuckbunny aka sealbunny varit tlsm 2 månader. Hon är den tjejen jag vill leva mitt liv med, finns ingen annan. 

Älskar dig med hela mitt hjärta, du är underbar from the inside and out. Du är vacker och jag älskar dig som du är, vill vara i din närhet och attt bara ligga o mysa är amazing! Jag är så glad och lycklig att ha dig, jag kommer alltid finnas där för dig. Du kan och ska känna dig trygg, I will be your man. Someday we might get married, someday we might have some kids. Nu vill jag bara leva i nuet, jag vill vara med dig <3 

Love you 
 

Food


Batman

Tja! 
Sorry att jag inte bloggat något på typ en vecka, it feels man
Har haft annat on my mind och okej im just so lazy. 

Denna veckan som nu går mot sitt slut, har varit pretty epic. I måndags spydde jag i vasken på morgonen, sen mådde jag skitbra. Men fick far min att sjukskriva mig. Så kollade ett dusiin Himym avsnitt och sedan kom fellemunk, and we just had a good time. Älskar verkligen himym, gillar även min fina flickvän men inte riktigt lika mycket. Jo ofc I do, she is just so amazing. Two months imorgon, bam

Tisdagen tillbringade jag också med min älskling, var ledig från skolan så stack till hennes school. Det var chill, träffade mr cutiepie aka Kevin Mohlin. Han och hans geek vänner visade runt mig i skolan, de spelade en låt som hette Tickle my vagina. Ny favorit där. Sedan blev det mys resten av dagen.

Onsdagen var väldigt sweet den med, började vid 12 tiden. Min säl följde med dit, hon hade nog ganska långtråkigt men efteråt så käkade vi på donken och började filma. Vad vi filmade får ni se sedan, håller på med ett litet projekt. Jakob aka kålpuddingsmannen var också med på ett hörn. Onsdagskvällen blev lite extra mysig då vi kollade teater på Intiman, sedan när det var dags att åka hem så började min älskade fellemunk gråta lite and it was so cute. Ibland kan jag också gråta när jag tänker på all denan ljuva kärlek. Yes jag är ganska emotionell av mig faktiskt. Tro det eller ej 

Torsdagen minns jag inte så mycket av, men vi hade idrott. Tror jag träffade felicia då också, känns helt så wierd att skriva hennes riktiga namn men orkar inte komma på massa varierande smeknamn.

På fredagen hade jag teater och åt kina box. På kvällen hängde jag med phil o maaaade, guys only. Kändes skönt o va back on track lite. Spelade mw3, spacenuts, dead sea och lite minecraft

Igår aka lördag var jag med min fina munk hela dagen, det blev ganska vilt if u know what im saying. Men det var sjukt awesome. Käkade kladdkaka, chips o ba myste. Vi börjar bli lite feta nu. 

Idag så slog jag ett rekord, vi behöver nt gå in på detaljerna men är endå lite stolt. skobre


btw älskar jag fellemunk mest av allt och hon e sötast.

timtamma out 

Legendary weekend

Denna helg har varit sweet and legendary, true story! 
Har varit med den finaste som finns, mitt allt. My love, Barney Stinson. Har kollat två hela säsonger HIMYM på typ en vecka, är inne på säsong 4 nu. Har fixat alla till min interna hårddisk, även ny mediaspelare har jag fått då förra blev knas. Advanced shit.

Ne men världens finaste är ju endå Fellemunk aka fuckbunny aka knubbsäl. Vi har myst hela helgen och haft en real good time, framförallt denna ljuva kväll då en fyrverkeripjäs träffade mitt fönster och jag hoppade upp och bröt nacken. Ligger nu och skriver från akuten, avdelning 4B. Skicka gärna blommor, sexleksaker och choklad. Helst utan mint.

Igår var jag och Felicia (oh man I called her the real name) på spelkväll aka grabbkväll. Jag, Phil, Maaade och Elias burkar träffas o spela lite, kolla film. Käka snacks o snacka om gumpar. Samuel var också med innan, han var standard medem men har på senare tid inte velat vara med på dessa spelkvällar. Haggmeister har också varit med. Han jag phil o maaaaade var the orginal four. Men när hagge förlorade sitt ena ben i ett krig in africa, ändrades allt.

Vi såg på skräckfilm igår, Cabin in the Woods. En film som efteråt kändes ganska så dålig och förvirrande. Den var helt knas och bara ejakulerade (or what its called, Im not talking about orgasms here) men nu vid närmare eftertanke var den endå ganska bra. Den vill visa rätt mycket, det är lite Big Brother känsla över hela spektaklet. En recension på filmen kommer nu i denna vecka. 

Jag mår bra och imorgon börjar "skolan"! Eller rättare sagt läsperioden, god. Vill bara spela teater ju, började med teaterperiod efter sommarlovet så det kändes som att ha lov fram till ja i torsdags. Nu börjar skiten igen :P Men det är okej, om fem veckor är det lov igen. Btw var jag ledig hela fredagen.

Ha det gött allihopa!

Stay Calm and be awesome :D 


Jobb på Operan

Har fått jobb på malmö opera igen, fett najs! 

Minns förra gången jag var statist där i Min älskade Pierrot. Sjukt mysigt att spritsa tårtan med mjuk grädde man bara vill smeka kroppen i. Sedan när vi gick ute i regnet i våra bagar kläder och rullade runt halvnakna i de våta pölarna som bildades under våra fötter. 


Är sjukt glad att de mailade mig och vill ha med mig i ännu en pjäs, ska spela bagare igen dessutom. Kommer inte göra så mycket, men får cash. Cash is king! 

Kommer ha på mig samma kläder jag hade förra året på operan och pjäsen har premiär redan nästa vecka. Det är lite så nostalgi känsla. Jubleums grej, det är scener från olika pjäser genom åren.

Mer om detta får ni någon annan dag! 


Puss o kram from timtamma 


btw så har vi haft sista föreställningen av Jag Judas i skolan, gick awesome :D


Överraskning

Tim fick ett mail igår ang något kul, men han ska få berätta det själv tycker jag! Med hans egna erotiska ordförråd. Så kika in här inom snarast så har han nog skrivit det. Ciao bellas
 
/Frun

Jag är en gosig filur

Tims fruga här igen som vill slänge in en gosig bild på timpan med hans fina kudde haha. Jag köpte det kuddfodralet till honom för någon vecka sen vart det väl nu, I love u tryck, så fint hihi. 

Dat Wife is here

Hejsvej! Jag Tims fru får rycka in här lite nu, Timpan är väldigt upptagen denna vecka med sina teater pjäs uppspelningar eller vad man ska säga så han är väldigt trött och har inte haft tid till att blogga direkt. 
 
Jag var på premiären i måndags, och han var så himla duktig! Stolt över honom haha. Visste att han var bra, men inte så himlans bra, helt klart den bästa. Hoppas att kunna gå på fler föreställningar där han spelar, var sjukt kul att se honom där uppe och spela någon annan karaktär som påminde till viss del lite om honom irl haha, men att sitta i samma rum och typ inte säga något till varadnra var konstigt haha. Så det var mysigt efteråt att krama om honom å pussas lita, och med maaaade också. Typ.
 
Just nu skypar jag å Tim för övrigt, han somnar snart fast klockan inte ens e 9, å jag med! Så blir ett kort samtal idag. 
 
För övrigt del ll så är Tim världens bästa, finaste, snällaste, underbaraste, mysigaste, omtänksamaste (?), gosigaste, roligaste, snyggaste personen ever. Tjoflöjt!
 

Lyckad premiär

Premiären blev lyckad! Sjukt chill, härligt med fina komplimanger också. Både från nära och kära, och från random folk som bara kommer fram till en.

Nu är jag trött och vill sova, det tar mycket på krafterna att spela teater. Man är helt fokuserad och sen efteråt får man värsta spänningen i huvudet och vill bara ligga ner o sova haha. Käkade nyss och skypar nu lite med min love. Hon tvingar mig skypa vidare, men kommer dra mig ifrån snart. Behöver ju duscha bort allt smink i fejset och allt kladd i håret :P

Jag älskar spela teater, jag älskar även fellemunk!  Hon e fin, maaaade e också söt.
 
Gonatt <3


The worst thing I can be is the same as everybody else. I hate that.

Wish I lived in a dream. Wish I were in the movies. 

Mitt liv är bra, det rullar på. Jag har den mest fantastiska tjejen ever, älskar henne över allt. En familj jag älskar, vänner som betyder och finns där för mig. På utsidan kan allt tyckas vara exakt som det ska, jag ser lycklig ut. Jag skojar hela tiden, jag agerar. Men på insidan bär jag på sorg. 

Där jag trivs bäst är på scen, när jag kan gå in i någon annan. Där jag kan bli ett med min karaktär. Teater är livet, det är det jag ska syssla med. Mitt liv skulle inte vara som det var utan.


Jag har varit med om saker som ingen borde. Vill inte gå in på detaljer men det kommer kanske någon dag, när jag har kraft nog. När jag pallar trycket och klarar hålla inne tårarna.

Ville bara skriva ut mig lite, jag är inte deppig eller något sådant. Jag är en glad själ, nöjd med livet. Det går i rätt riktning, alla har sina up and downs in life. Pusselbitarna börjar falla på plats!

Och btw är jag bara mig själv på bloggen, tar man illa upp så stick. Jag skämtar om vad jag vill och som ni ser kan jag vara ganska seriös och emotionell också. Men man ska inte ta allt för seriöst! Lev livet med ett leende på läpparna, njut av de fina tiderna och tro på dig själv!  Det gör jag, då går allt vägen. 
Just Barney being awesome


“Okay, pep talk! You can do this, but to be more accurate, you probably can't. You're way out of practice and she's way too hot for you. So, remember, it's not about scoring. It's about believing you can do it, even though you probably can't. Go get 'em, tiger!”
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”“In my body, where the shame gland should be, there is a second awesome gland. True story."
 


“God, it's me, Barney. What up? I know we don't talk much, but I know a lot of girls call out your name because of me.”“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
"When i get sad i stop being sad and be awesome instead. True story" Livet rullar på

Tjena! 
Käkade chips straight from Bolivia till frukost och har bara tagit det lugnt än så länge, kollat lite himym och skippade även idrotten. Min teaterlärare sa att det var okej så vi var utvilade till att repa och bara nöta. Börjar 13.20 och kör till 18.00 ikväll, precis som igår. Damn, men det är askul I love it!

Igår träffade jag min älskade fuckbunny grr det var najs, sån reunion efter tre dagar liksom. Taggar verkligen lördag asså då ska det bli åka av, if u know what I mean. Blir antagligen bio också ;)

Men nu ska jag lyssna på lite musik, beundra mig själv i spegeln och göra mig redo för att gå in i min roll som Alexander Pilefjord. Premiär på måndag botches! 

Jag har btw fått jobb på Malmö Opera once again. Ska vara statist i nån föreställning haha, cash mannen! 

Timtamma out 

Hade velat ha en liten knubbsäl


Damn im hot


Smeker mig själv

Redigering av min älskade fuck bunny

Uppdatering av designen

Tjoflöjt, tims fru här! Igårnatt satt jag och pysslade ihop en nya header till Tim, för hans andra var så kass haha. Och här är resultatet, endå nöjd för att vara min första header i Photoshop. Sen slängde jag också in en ny profilbild i väster spalten! Och kolla vad jag mer fixade :D :) :P :O smileysar! Varegod Tim, jag är så snäll som fixar allt till din blogg. Sen har jag även gjort bloggen bredare, så att bilderna tim lägger upp är redigt stora! 
 
Nu är din blogg snygg timpan! Tack mig genom att köpa en pommes å en fanta exotic på lördag, caio.

Snuskigt inlägg

Sho! Timtamma här med ett lite snuskigare och sjukare inlägg, har varit ganska mild den senaste tiden för min älskling like told me..

Men nu har jag fått tillåtelse att skriva lite råare grejer, så dagens inlägg kommer handla mycket om runk. 
Runka är riktigt skönt asså, när jag var singel gjorde jag det cirka en gång var dag. Sedan när min fina fellemunk började wanka mig kunde det bli 2-3 gånger om dagen. Fast nu har vi inte träffats på två dagar, hela the flow bara bröts. Jag känner mig svag, min grej där nere är taggad men får inget. Jag är svinkåt o min fru likaså. Men jag ska hålla mig och imorgon då ses vi igen! 

Egentligen skulle vi inte träffas förrän på lördag, men vi fann lite tid imorgon kväll tack gode gud. Ska slå vårt runk rekord och köra 4 gånger på cirka två timmar imorgon! Sen på lördag då vi hoppas att hennes fidda e all good down there, slår vi på stort. If you know what I mean.

Nu ska jag fortsätta försöka undvika allt vad porr heter och fortsätta skypa med min baby som justin bieber skulle sag. Puss och kram<3

timtamma out 
Jag Judas

Nu börjar det närma sig! Denna veckan blir det sjukt mycket teater i skolan, jobbar till 18.00 både onsdag och torsdag. Men det är askul, detta man vill jobba med i framtiden ju! Har btw fått jobb på Malmö Opera igen, tagga det. 
Tänkte bara skriva att jag ska försöka blogga mer och lägga ut en del lite längre inlägg. Men teatern går först så händer det inget så får ni ha hänsyn till det, har vi tur skriver min fina fellemunk något också. Så puss och kram sålänge! Här kommer en bild från Jag, Judas. Premiär på måndag nästa vecka :D
Melancholia Filmanalys

Denna film är en dansk drama regisserad av Lars von Trier, en man som ofta gör väldigt provocerande filmer. Han räknas som en av de två största skandinaviska regissörerna tillsammans med Ingmar Bergman. Han gillar experimentera i sina filmer och denna film är inget undantag. Han får en verkligen att tänka och fundera. Det är en ganska psykologisk drama/thriller. Vissa scener är lite långsamma och utdragna med mening. För att man ska känna att man sitter på nålar nästan. Man vill flera gånger bara skrika åt huvudkaraktären, som spelas av Kristen Dunst.

I filmen är både Stellan och Alexander Skarsgård med och platsen där Lars von Trier spelade in är också i Sverige.  Filmen producerades nämligen av filmbolaget Zentropa där det ingår ett par olika medproducenter från bland annat Frankrike, Tyskland och Italien.

Lars von Trier fick inspiration till filmen efter att han själv varit i en depression där han insåg att deppiga människor behåller sitt lugn även i stressade situationer

 

Personerna i filmen har ganska fina kläder, överklass. Det hela utspelar sig till en början på en bröllop och de har på sig kostym, bröllopsklänningar osv. Senare i filmen är det bara två-tre personer med. De två systrarna som filmen mest handlar om och så ena systerns man, John. De är ganska rika, men har inget speciellt på sig. Den som uttrycker sig mest är Kristen Dunst, men det beror först och främst på hennes personlighet och vad hon gör. Som att ligga vid bergen utan kläder. Eller sparka på sin häst bara för att den inte vill rida i den riktningen hon vill.

Lars von Trier filmar verkligen på sitt eget, han använder sig ofta av olika vinklar för att fånga ljus på olika sätt. Han har även med en del naket och är inte orädd för att visa saker som andra direkt hade avfärdat. Ofta ser man saker i närbild och det kan ge en mer skrämmande känsla och man får också se mer färdigheter från skådespelarna. Det är väldigt bra skådespel i filmen samtidigt som de flesta känns väldigt speciella i sina karaktärsdrag. Dom uttrycker sig alla på sitt eget sätt och dialogen känns ofta väldigt flummig, men har ändå en bra innebörd. Det finns mycket i filmen som man själv får fundera över och som inte sägs rätt ut. Berättelsen är ganska suggestiv, vilket är klassiskt i Lars von Triers skapelser.

Jag gillar verkligen musiken i filmen, den går in i skinnet på en och ger en nästan kalla kåra. Men jag gillar det, han använder sig av ljud och musik på ett bra och kreativt sätt. Det fungerar verkligen i hans filmer och får en ännu mer att sitta som på nålar. Musiken är ganska pampig och får en verkligen att känna att nu är det snart slut med oss. Filmen handlar ju faktiskt om jordens undergång och det kan hända på riktigt. Musiken framhäver det på ett bra sätt!


Filmen har inget klart budskap utan det är mer vad du själv tycker och känner. Lars von Trier går mer på filmkänsla och alla kan få ut olika saker från denna film. Jag tänker mig att budskapet är att man ska ta vara på det man har för när som helst kan det ta slut. Samtidigt tänker jag mycket på vad han vill få ut av filmen, jag tror att han vill få en att inse hur små och meningslösa vi egentligen är. Om vi människor dör så fortsätter ändå hela universum att gå runt. Vi är små partiklar och vem skulle sakna jorden om den försvann? Slutligen vill han ju få fram det här med att vissa personer kan behålla lugnet under i princip vad som helst och att det egentligen är det rätta. För hur mycket den ena systern kämpar för att överleva så är det utan verkan, det finns inget annat val än att sitta och vänta på döden.

Det är bra övergångar i filmen för det mesta, men vid något tillfälle förstod jag inte om dom hoppade tillbaka i tiden eller fortsatte i rätt rikting. Tarantino gör detta på ett bättre sätt i så fall. Han hoppas ofta fram och tillbaka, men man hänger alltid med. Lars von Trier kanske tar insipiraton från Quentin Tarantino så som många andra. De jobbar lite på samma sätt och byter mellan olika stilar och kameravinklar. Vilket är väldigt effektiva sätt att arbeta på och gör en mer intresserad av historian. Sen är denna film ganska långsam och underlig. Därför är det inte lika underhållande som Tarantinos mästervärk Pulp Fiction och Reservoir Dogs tillexempel.

I filmens början är det väldigt snyggt filmiskt, där använder sig Lars von Trier av stop motion. Det är ett långt intro som väcker tittarna. Där ser man hur planeterna långsamt krockar in i varandra, musiken skapar grym spänning och allt går i långsam takt. Det är en väldigt snygg öppning och ger de som tittar en känsla av filmen redan innan den börjat, man funderar redan där vad som kommer hända senare under filmen. Hjärnan går igång ganska tidigt och man lär fundera rätt länge över de olika momenten och händelserna som sedan utspelar sig. Introt är även filmat ur olika perspektiv och vinklar. Både med hjälp av grodperspektiv och fågelperspektiv. Samtidigt ser man Jorden och Melancholia långsamt gå ihop. Man funderar då också vilken genre filmen har, tankarna går igång. Du är fäst. 
Jag är söt


Tre personer som står mig varmt om hjärtat

Michael Madsen
Sjukt bra skådespelare och en av Quentin Tarantinos favoriter på scen. Är med i bland annat Reservoir Dogs och Kill Bill 1 o 2! 
Spelar ofta ond och psycho. Mest för att hans stadiga längd och unika lite hesa röst. 
Är även med i Justin Biebers (blä) video till As longe as you love me! Där är han den elaka fadern.
Michael Madsen ser jag verkligen upp till då han är otroligt bra. Han gör klockrena roller och hans karaktär i Reservoir Dogs som den helt galna Mr Blonde, är fantastiskt storslagen. 
Övrig fakta: Micahel Madsen föddes i USA men är halvt dansk. Han har gjot en av rösterna till Grand Theft Auto 3 och är dessutom en av de mest produktiva skådespelarna i Hollywood!
 

Steve Buscemi

Även en av Tarantinos mest älskade skådespelare, brukar återkomma i hans filmer.
Buscemi är en av de bästa skådepslarna som finns, han är inte den klassiska snyggingen och får därför inte roller i vilken film som helst. Men han har många talanger och ofta ett unikt sätt att spela på. Han pratar ofta ganska snabbt och spelar även han lite mer psykiska karakäter. Inte just för hans röst, mer utifrån hans utseende. 
Övrig fakta: Buscemi var först brandman och efter 9/11 jobbade han 12 timmar skift bara för att hjälpa alla överlevande. Detta gjorde han samtidigt som han höll på med sin skådepselar karaktär.
En true hero helt enkelt! Jack Nicholson

En riktig legend, har varit med i nästan lika många filmer som Michael Cain!
Mest känd för sin roll i The Shining! En film av mästerregissören Stanley Kubrick (som även gjorde Clockwork Orange) Även känd för sin roll i Gökboet. Både The Shining och Gökboet är måsten för varenda filmälskare där ute.
Jack Nicholson är väldigt bra bra på att överdriva och spela hysteriska roller. Han går verkligen in i sin karaktär och påminner lite om Jim Carrey!
Övrigt: Jacks pappa lämnade honom vid födseln och Jack fick leva på tron att hans mamma var hans mormor. Och att hans syster var hans egen mor. Sanningen kom fram flera år senare vilket kan ha gjort honom till den person han är idag. Han har även varit oscar nominerad varje år tionde sedan 1960!The tammanator is back

Tja! Tim is back bitches
Jag har haft mycket att göra den senaste tiden och därför inte kunnat blogga på ett par dagar. Tack så mycket till min underbara fru som bloggat istället! Ska försöka bättre mig men den här månaden kan jag inte lova allt för mycket. Närmar mig premiär veckan i skolan där min grupp ska framföra: Jag, Judas! En djup pjäs med både underhållning, intressanta ämnen som rasism osv, och en hel del funderingar. Även ett par musiknumer framförda av mig. Ganska nervös då jag aldrig riktigt sjungit i någon pjäs. Har dansat och liknande, men solonr. Not my cup of tea. Älskar dock rollen! 
 
Kommer vara ganska körd i huvet de två-tre närmaste veckorna, men har det asbra just nu. Världens bästa tjej, teater fem dagar i veckan och en hälsa på topp! Förutom att jag är trött typ hela tiden, så mår jag fantastiskt. Fast min mojo grej är lite sliten. Whatever ;)

Imorgon ska jag o munken sova över hos hennes vännina Melanie, kommer ändå bli pul med tacos och sånt. Sen blir det nog en vild kväll o natt grr! 

So long, timtamma out!

 
Mannen, myten, legenden, Arnold!

Gurkor i växthus


Överarbetad

Man kan nästan tro att timpan är överarbetad och därför hinner han inte blogga, but no thats not the case this time. Han är bara extremt lat av sig haha. Så nu får jag frugan rycka in ännu en gång för att rädda denna situation.
 
Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ihop? Jag kan ju berätta om när en uteliggare tog tims mat. 
 
Vi satt och åt på stan, tim åt kines box och när han är klar men fortfarande har lite mat kvar i botten så plötsligt kommer en uteliggare som stank urin och lutar sig över oss och frågar om tim är klar med den och innan tim hann svara så hade uteliggaren redan tagit hans mat och gått iväg och käkat den. Jag blev lite chockad. Men då var han väl väldigt desperat. Tänk så fel det kan gå för många människor. Det gäller att bli räddad i tid innan det är försent. Omge sig med rätt folk, i de rätta trakterna och ha en struktuerat liv I guess. 
 
Oj vad intressant haha, jag kallar tim olika namn, nu ska ni få se på dom gudomliga orden:
  • Timi
  • Timiboi
  • Timpan
  • Timeeey
  • Timaaay
  • Och Tim såklart i de mer seriösa stunderna när han spelar jobbiga låtar som ''something in your month'' ....
Fatta så coolt och intressant, detta kallas att ha inget att blogga om men någon måste blogga när inte ägaren själv gör det, han e för upptagen med att wanka väl. Nej men hej.
 
Idag ska jag träffa Tim efter skolan å mysa, höjd punkten på hela dan. Man ser alltid framemot det när skoldagen är snipp snapp slut. Finns inget bättre att längta efter. Visst ibland längtar man efter typ fiskbullar, men men.

Americas next top model, grr
Cha cha

Tim är söt och jag älskar honom jeeette mycket. Btw, har ni tänkt på konsistensen på utlösning?
 
/timpans fru

Wish you were here

Hejsan! Idag har jag och min fina fellemunk firat 1 månad, vi åkte trampbåt, åt glass, lekte på toan och låg i gräset. Juste maaade var också med, hoppas han hade kul! Ne vi hade skoj allihopa, jag och maaade trampade på medan den lata kaninen låg där bak och gnällde. Men det var soft, jag körde in i lite grenar och stenar. Så vi fastnade men det gick bra. Maaade föll i vattnet med en ballong, jag räddade ballongen! Han blev lite sur, men som bästisar förlåter man varandra<3

Dagen började bra, jag vaknade vid klockan halv tolv typ och låg i sängen o smsade lite med min älskade. Låg där och drog mig säkert 40 minuter innan jag gick upp och fixade mig. Vilket betyder att jag tog en piss, tog vax i håret och dansade till bangarang! 

Klockan 1 skulle jag möta upp maaade o min skönhet vid biblan. De var där tidigare och när jag var påväg dit så ringde munken o ba: Kom hit nu, jag e hungrig. Jalla osv osv
I was like okay ye chilla! Sen kom jag dit och vi gick o åt, köpte läsk och började äventyret i kanalen!

Efter ett par timmar i stan så stack maaade hem till sig och jag o fellemunk stack hem till mig. Vi käkade riktigt god mat och sen så myste vi en stund, men hon behövde dra hem redan vid 22 tiden. Så det blev mest lite småpil. Sen så hände nåt konstigt, behövde gå på toa typ hela tiden. Vet inte om mitt organ eller jag blev nervös över något. Ska faktiskt till tandläkaren om ett halvår. Jag gillar inte tandläkaren, han bruka  antasta mig. Just kidding, men ja jag har pissat för mycket idag. Fast nu känns det bra igen, tror jag har fått HIV eller nåt (lol)

Okej det sista jag skrev var lite oseriöst men detta inlägg är faktiskt ett bra fint inlägg som jag tillägnar min fina tjej fellemunk! 

Älskar dig över allt annat och ser fram emot många fler månader tlsm! Du betyder mest och är helt underbar <3 
 
 
 
 
Love you<3

RSS 2.0