Jag är en påskafton

Idag har jag varit med Felicia och Maaaaade, vi såg på Sinister. Sjukt läskig film, kanske läskigaste ever? Iaf äckligaste filmen på ett bra tag. 

Men dagen började inte där, den började med att jag o Flisan bråkade och sedan blev vi vänner och hade grr: Jag kom i hennes öra.

Sedan träffade vi maaade, åt på empanada och myste i stan i flera timmar. På toaletter osv

Imorgon ska jag tiöll min faster för att fira lilla nyårsafton typ. Flisan ska med o busa.

nu ska jag skypa vidare och sedan blir det spela till typ 4 tiden :D


puss och sov gott

Jag är en julafton

Hej jag älskar 1D 

Snart är det nyår

Maaaade och jag ska se Sinister imorgon :D

jag och felicia hade sju och spelkväll idag

btw så firar jag och Felicia fem månader 1 Januari, så vi har nyår och sen bam raketer och 5 månader! Tagga
och på söndag ska hon följa med till min faster, vi ska fira lilla nyår och jag ska mysa med hundarna. Dom är söta och har flera paddar. 
Översikt
puss och kram

stay tuned for more awesome stuff at timtamma.blogg.se.jagekäriminsäl.1Dforever.com

Gaming at christmas

Spelen jag fick i julklapp! 

Far Cry 3
Har hört mycket om detta spel, både bra och dåligt. Det verkar vara rätt så bra och trailern var sjukt awesome. Läcker grafik och en av de fetaste skurkarna so far kommer nog göra detta spel till ett fint äventyr


Black Ops 2
Alla vet vad detta är för spel och egentligen ville jag inte ha det då jag tröttnat på hela Cod hysterin och spelen. MW1 och MW2 var najs men sedan har det bara gått utåt för mig. 
Detta är nog det spelet jag ser minst fram emot men antagligen kommer jag bli helt beroende, jävla cod spel. Och zombie mode ser faktiskt ganska najs ut. Lets give this game a try!
 
Borderlands 2
Detta var spelet jag såg fram emot mest, det som stod överst på min önskelista. Jag börja spela det för nårra timmar sen och är i lvl6. Älskar det! Ettan var awesome och tvåan kommer förmodligen vara minst lika grymt. Borderlands spelen är långa och har massa feta vapen och bossar, this is gonna be a hell of a ride ;) 


Hitman: Absolution
Detta spel är jag fett sugen på. Har aldrig varit så stor Hitman fantast men hade ett riktigt bra när jag var mindre och detta verkar hålla hög klass med tanke på recensioner det fått. Kände bara att detta är ett spel jag måste ha i min samling och det ska bli kul att få sätta tänderna i det.


Kommer även ett till spel i posten under veckan, Resident Evil 6! Skulle egentligen kommit till idag, men blev försenat:
nu ska jag spela vidare och snacka med min säl <3 puss

GOD JUL!

Har varit en mysig och bra jul.
Fick de spelen jag ville ha, presentkort på Hollister, pengar och lite annat. Vi är sötnosar


Mina favorit filmer!

Det finns filmer som är bra, det finns filmer som är fatnastiska och filmer som sätter sig direkt. Filmer du kan inte slita dig ifrån och filmer som gör dig kåt utan att ens röra dig själv.
Här nedan listar jag 5 av mina absoluta favoriter, som är måsten för alla filmälskare. Filmer som jag rekomenderar starkt och bör ses av de flesta :) smaken är som baken säger dom, men dessa filmer får ni inte gå miste om. Det är ingen speciel rangordning, jag älskar allihopa lika mycket (nästan)

1. Nyckeln till frihet
Regissör: Frank Darabont
Skådespelare: Tim Robbins och Morgan Freeman
Baserat på en bok av Stephen King
Story: Den framgångsrika banmannen Andy blir fälld för mordet på sin fru och hennes älskare och kan inte bevisa att han är oskyldig. Andy hamnar i fängelset. Där möts han av den strikte fängelsedirektören och den brutala säkerhetsvakten. Han får även känna på att bli våldtagen och känna på det tunga livet som fångad bakom galler. 
Filmen ligger etta på IMDB och anses vara en av världens bästa filmer genom alla tider! 


2: The Dark Knight
Regissör: Christopher Nolan
Skådespelare: Christian Bale, Heath Ledger
Uppföljaren till Batman Begins och den lätt bästa Batman filmen någonsin, nummer två i Nolans trilogi.
Story: Batman vill en gång för alla sätta stopp för brottsligheten i Gotham men får problem när den psykiskt störda skurken Jokern dyker upp i staden.


3: Forrest Gump
Regissör: Robert Zemeckis
Skådespelare: Tom Hanks 
Story: Forrest Gump är en man med låg intelligens men med hjärtat på rätt plats. Han lyckas bland annat bli elit-idrottsman, krigshjälte i vietnamn och framgångsrik affärsman. Det han helst vill är dock att hans stora kärlek Jenny ska ha det bra. 


4: Gökboet
Regissör: Milos Forman
Skådespelare: Jack Nicholson 
Story: Randle låtsas vara galen för att slippa fängelse, istället hamnar han på ett mentalsjukhus där han försöker liva upp den dystra stämningen genom att spela kort och basket. Detta gillar inte Syster Ratchet om och det hela blir ett katt-och råtta spel där de båda försöker övervinna den andra.


5: Reservoir Dogs
Regissör: Quentin Tarantino
Skådespelare: Harvey Keitel, Tim Roth och Michael Madsen 
Story: Sex stycken personer handplockas av en äldra maffialiknande man och får uppgiften att råna en juvelbutik och sno diamanter. Situationen förvärras när polisen redan fått besked om rånet av en okänd källa, Mr Orange blir skjuten i magen och hela gänget splittras upp. Vem som lever och vem som är död är något man inte vet. Diamanterna är dock i säkert försvar hos Mr Pink. 
I filmen hoppas man fram och tillbaka i tiden och början är slutet osv. 
Tarantino spelar själv en av de mindre rollerna i filmen. 

Överskattade filmer part 1

Amazing Spiderman!

Ja denna soppan e inte det minsta amazing, varför var det sån jävla hysteri över denna filmen? Alla snackade om hur bra den var och hur snygg den där Andrew är (snubben som spelar Spiderman) men liksom wtf? Blir filmen bättre om huvudpersonen är snygg? Och varför tycker alla om denna film så jävla mycket, den är okej men absolut inte särkillt mer än så.

Först och främst så fattar jag inte varför de gör en spiderman film som är en remake av den allra första? Hade första filmen varit gamal så visst då är det ju förståligt, men det är  den inte. Så varför då göra på detta sättet, vissa saker är nya och de har bland annat en ny skurk. Men grunden e ungefär samma och många av sakerna som hände i orginalet händer även i denna.  Det är  nästan som att se den första filmen med ny skådespelare och en ny skurk. Varför  skulle jag vilja se filmen bara för detta?  Varför inte bara gör en helt ny film? Jag förstår inte, de säger att det är för att nå ny publik. Men de gamla spindelmannen filmerna är ju liksom inte från 70 talet eller något, de är liksom högst 10 år gamla. Iaf ettan, trean kom väl för två tre år sedan eller något. I dont really get it :S

I denna film så har de försökt ha med lite mer bakgrundshistoria men det blir ganska lamt och det håller inte riktigt. Man bryr sig inte om någon karakträ i filmen.
När Uncle Ben dog i orginalfilmen fällde jag en tår, i denna kände jag faktistk inget alls nästan. Det är gansak dåligt, även om Andrew Garfield (gay namn) spelar bra och gråter på scen så sitter jag utan att röra en min. All cred till honom dock, gansak svårt att gråta framför kameran. 
Precis som i orginalet ska Peter aka spiderman jaga skurken som dödade hans farbror, och i början så verkar han vara på rätt spår men efter att ha tagit fel skurk en sådär tussen gånger så bara lämnas hela detta och tas aldrig upp igen. Whatever huvudskurken är ju endå den muterade ödlemannen.

Skurken är riktigt häfftig och lätt en av de coolaste skurkarna i Spiderman universumet men tyvärr är det lite för lite strider. De första slagsmålen Spiderman har med honom är gansak korta och i slutet när det är som bäst, tar striden nästan slut direkt. Polischefen dör också, jag fällde ingen tår där heller :P


Ytterliggare en dum sak är att tjejen Peter hookar heter Gwen. Gwen? Vafan hon heter ju Mary Jane i de andra, ska de nu göra en remake varöfr ändra hennes namn? Hon har ju liksom näst störst roll, i dont get it :S Okej ödlemannen aka professor gumpnisse har ganska stor roll med, men endå. Och han heter såklart inte maaaade ba skrev det, intern skämt mellan mig och Felicia. 

Dom försökte även ha med en del effekter, som slo mo. Men det blir inte jättecoolt. Tycker de nästan gör ett bättre jobb i orginalet och den filmen är fårn tidigt 2000 tal. Haha bra jobb liksom :P

Överlag är filmen helt okej, den har lite humör och hyffsat bra action. I komedi delen är den kanske bättre, men filmiskt är den sämre. De har med en del saker som de tyvärr gör värre och de dom har ändrat är ibland bättre, ibland även sämre där. Skurken är cool och Andrew gör ett bra jobb som spindelmannen. Föredrar dock classic Tobey som spelar the old spindel filuren! 

Vissa scener känns onödiga och långtråkiga, filmen är cirka 2 timmar (kunde kortats ner) men den har sina fina stunder. Bra skådespelare, häftig dräkt till våran spindelman, härlig bossfight i slutet och några stunder där man faktiskt nästan skrattar. Dock hade jag luren uppe då och då, det kan ju inte vara ett bra tecken. Jag tog även lite på min dingelidong under filmens gång, inte ens jag kan rå för hur snygg den nya spindelgubben är.

Timtamma out, stay tuned for part 2 av överskattade filmer. Bara på timtamma.blogg.se


Två


Classy twins


Dubble


Sjuk

Tjena!
Bloggar typ inget nu längre, så kanske ska lägga ner det. Eller så kanske glöden kommer igen, who know ^^

Denna veckan har jag varit hemma från skolan, e sjuk :( Ont i halsen, förkyld och hostar en massa
Knarkar halstabletter nu typ så jag kan bli helt frisk till helgen då jag och Felicia har fina planer och ska mysa en massa. Vi har inte träffats sedan i tisdags. Det är mycket för oss, man är så van vid att alltid ses så nu är det liet jobbigt. Vill bara krama om henne och mysa nu, fuuu säger jag bara till allt detta. Fast helgen åh önskar det var fredag nu!

Idag blir det då att sitta hemma, ta ett bad kanske, spela lite och vila. Sitter med ett glas  vatten nu och magen kurrar, får se om jag hittar något att äta. Magen är ju tom nu efter senaste toabesöket. 

Puss och kram från timtamma.

RSS 2.0