Effects yo


Adventure time

Tjena!
Idag var jag och Felicia på äventyr, vi åkte buss hit och dit. Myste lite längst bak i bussen och åt godis som vi köpt på nåt ställe. Det var pul :)

Åt även kebab, riktigt goda såser och mycket mat för pengarna. Fast det var ganska dyrt men kvaliten gjorde det värt, typ. 

Fast dagen började inte där, den började hemma hos Felicia. Stack dit tidigt på morgonen och vi myste lite, kollade på en film och snackade. Tror vi sov en stund med, eller jag gjorde iaf det. Rätt säker på detta, men det var trevligt. Nu skypar vi. Man är aldrig riktigt ifrån varandra och detta är både bra och dåligt. Mestadels bra för ja det är väldigt mysigt att sitta och prata, mysa dag efter dag osv.. Fast vi har börjat tjaffsa en del, så efter lovet får vi nog tagga ner på det mesta. Tror vi setts över 40 dagar irad nu, rekord eller något. 


Imorgon blir det Köpenhamn! 

Hej så länge
Grr

Älskar dig

Varje gång jag ser dig så blir jag hård där nere. Varje gång du tar på mina axlar och smeker handflatorna så reser sig min grej. Det är då jag vet att kärleken är på riktigt och att vi inom en snar framtid kommer att ha sex ute i det våta gräset. Igen (hehe)

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva så därför har jag svårt att skriva ner det på ett papper. Tur då att jag skriver på datorn, ba dum ts. Nej men du betyder allt för mig och jag vill vara vid din sida föralltid, detta har du redan hört men man kan aldrig höra sånt för mycket. Så ännu en gång, jag älskar dig!

Minns första gången vi busade i våran lya och du frågade om du fick klia mig bakom örat. Visst kom detta som en liten chock, för vi hade vid det laget inte ens smekt varandras rumpor. Men jag sa att det var okej, och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på dig. Och dina vackra ögon, dom är fina. Och ditt öronhår som sticker ut från sidan, och när du kollar på mig med ditt puppy face då smälter man som en glass på sommaren.


På torsdag har vi varit tlsm i 3 månader men det känns som så mycket mer. Vi har gjort så mycket, kommit  varandar så nära. Det är ett starkt band och det lär bara bli starkare. Jag kommer alltid finnas där för dig och för var dag som går blir kärleken starkare, större. Månader ska bli år och tillslut blir våra hår grå. Men kärleken kommer finnas där, I wanna get married. I wanna dance in the moonlight with you and have sex on the beach. 

Jag älskar dig Felicia! btw tagga imorgon. 

Lovet fortsätter

Dagen har varit bra, har myst tlsm med Felicia som vanligt. Blev lite grr och sånt, sedan så stack vi hem till henne och busade. Åt lite snacks osv. Pratade och skrattade, u know. Good stuff! 

Älskar Felicia så mycket, true love is najs. Gonna love her forever and ever.


Fira tre månader i Danmark på torsdag, tagga satan! 


Veckans hjälte: Kratos

Kratos: Var först ledare för en stor spartanska krigare, han gjorde allt för att vinna sina strider och bli den ultimata ledaren. Vid ett slag där förslust var den enda vägen så kallade han på krigsguden Ares för att få hjälp. Ares hjälpte Kratos men på ett vilkor. Kratos skulle för evigt kämpa för Ares och slava för honom, Kratos fick vapen fastkedjade på och i honom. Dessa skulle sitta fast tills han inte längre stod under Ares kommand. 

Kratos fylldes av vrede och hat av krafterna Ares gav honom. Han blev som en halvgud. Han hade stora krafter i sina vapen och slaktade sin egen familj omedvetet. När han förstod vad han gjort så fylldes han istället av hämn. Ares hade gjort honom till en killing machine och nu ville Kratos  bara en sak, döda krigsguden och ta hans plats. För att göra detta så gick han till gudarna och bad om att stå under deras kommand istället. Han fick deras krafter och tog sig hela vägen till titanen Cronos för att få tag på Pandoras box. För att besegra Ares behövde Kratos få krafterna hos en gud. Dessa fanns bara i Pandoras box som vaktades av fiender och fällor utplacerade av gudarna. Ingen hade någonsin klarat att ta sig dit, men Kratos lyckades. Men påvägen ut från Pandoras Tempel så blev han dödad av en stor träpåle som Ares kastat på honom från flera mils avstånd. Kratos hamnade då i helvetet men tog sig därifrån, han lurade döden och fick tag på Pandoras box ännu en gång. Han öppnade den och fick krafterna hos en gud och blev själv lika stor som Ares i gudaform. Efter en blodig strid besegrar Kratos krigsguden och tar hans plats. Men minnena från då han dödade sin familj försvinner inte, trots att detta lovats honom.

Kratos är en hemsk och blodtörstig gud men har rätt till detta då han blivit lurad av gudarna och inte fått det han blivit lovad. Så han utnyttjar sina nya krafter som gud och förstör allt i sin väg, till slut får Zeus nog och kallar ner Athena för att besegra Kratos. Hon gör så att Kratos förlorar lite av sina gudakrafter och återigen får sin mänskliga form, dock har han krafterna kvar till en början med. Men efter Kratos besegrat det Athena lägger ivägen för honom så kommer Zeus ner och trycker igenom gudasvärdet i Kratos, som ännu en gång dör. Kratos hamnar i helvetet igen, men lurar döden igen. Han kommer upp på jordytan men denna gång är han ingen gud. Han har dock varit gud och kan därför fortfarande döda gudar. Så han bestämmer sig för att hämnas Zeus och de andra gudarna, men för att komma tillbaka helt måste han ta hjälp av titanerna och långsamt få tillbaka all sin kraft. Tillslut när han är redo så tar han upp jakten på Zeus och de har en blodtörstig strid, men Kratos misslyckas med att döda den stora guden Zeus.

Kratos är inte den som ger upp i första hand och efter att ha förlorat mot Zeus får han bara mer kraft att slakta både gudarnas gud och dom andra härskarna på Olympus. Han tar dom en efter en, alla fruktar mördar maskinen Kratos. Med krafter starkare än gudarna själv röjer han dom en efter en, en man som kan döda gudar. En man som en gång varit gud. Först dödar han Poseidon brutalt. Han msshandlar honom och trycker ut ögonen på havsguden. Sedan blir dock Kratos igen dödad av Zeus men tillskillnad från alla andra är Kratos stakare än döden själv och lurar döden och dödsrikets gud Hades. Kratos lyckas inte bara komma därifrån och få liv igen, han slaktar även Hades genom att slå honom sönder och samman och sedan dra ut alla själar som ger dödsguden sin kraft.

Efter att ha dödat ytterligare gudar som Helios, Hermes och halvguden Herkules så beger sig Kratos mot Cronos och dödar även honom. Kratos klättrar på den stora titanen och sliter sönder bestens naglar etc.
Slutmålet för våran hjälte Kratos är Zeus och när Kratos är helt redo så möter han sin fader en sista gång. Kratos är nämligen även son till Zeus om inte allt det andra redan var nog. Striden håller på i timmar men slutligen får Kratos ner Zeus på knä, han tar tag i faderns skägg och slår honom blodig om och om igen. När alla  de stora gudarna sedan är döda, tar Kratos gudasvärdet och hugger det genom sin egen kropp. Han dör, en allra sista gång

Emporia

Tjena, timtamma här. 
Dagen har varit najs, Felicia kom hit imorse så myste vi lite och sedan så cyklade vi till station triangeln för att möta upp maaaade. Vi drog till Emporia och kollade runt lite, Phil skulle också med men han hittade inte sitt buskort och sen orkade han väl inte ta cykeln dit. Det blåste och regnade en hel del, så förstår honom :P

Vi käkade china box och glass. Det var dock riktigt mycket folk där idag så det var långa köer. Vi fick äta vår måt nere på tågstationen.

Efter besöket på Emporia stack Felicia och jag hem till henne och myste lite. Fick passa på att testa sängen inann her padres kom hem. Sedan tog vi det chill, käkade mat och pratade. U know, standard :) 

Har varit på Emporia nu två dagar i rad och det är ganska najs. Inget super märkvärdigt som vissa verkar tycka men det är helt okej. De har mycket affärer, tyvärr mest klädaffärer ^^ Men jag gillar stället. Snyggt gjort och gillar taket dom har. Än så länge händer ju inget där men det kanske ändras med tiden? Längtar tills man kan sitta där på sommaren och mysa, just nu fryser man ju dicken av sig där uppe! 


Imorgon blir det att ta det lugnt och mysa med min fina Fellemunk, eller det blir nog inte direkt lugnt men endå (grr)!
Härligt med lov <3

Adios

Resident Evil: Operation Raccoon City (Recension)

Det finns nu nio stycken Resident Evil spel släptta än så länge och de flesta följer samma spår, det är skräck och det är zombier. I detta spelet har dock fps blivit en större del och i vissa stunder kan spelet lika väl heta något helt annat istället för just Resident Evil. Det utspelar sig visserligen i Raccoon City där huvudbasen för Umbrella ligger, men tillskillnad från andra Resident Evil spel så är det en del ställen här där man inte ens slåss mot zombier, utan istället mot tråkiga spec ops spldater.. 

Spelet är också mer passande om man spelar tlsm med ett par vänner då det är gjort för co-op. Detta är också skumt då de andra spelen är en skräckupplevelse man helst njöt av i sin ensamhet, i ett mörkt rum skulle jag föredra så att man blev extra rädd. Fast i detta spelet blir man inte direkt rädd, istället är det action 24/7. Underhållande men inte riktigt det man väntat sig. 

Grafiken är bra fast det oftast är mörkt och ljudet håller fin klass. Det finns lite olika vapen att välja på men föredrar de i t.ex. Resident Evil 5, där är det mesta bättre med upplägg osv. En rolig grej i ORC (operation raccoon city) är dock att man kan välja karaktär, då spelet handlar om en delta squad som fått uppdrag att utrota alla zombier från  Raccoon City och ta fast spionen Leon. Leon är en av Resident Evils kändaste karaktärer och i slutet får man välja om man vill döda eller rädda honom, det är ett av de bästa stunderna i spelen men väljer du att rädda honom så slutar sedan spelet väldigt direkt. Det är inget riktigt slut och man sitter nästan som ett frågetecken och bara väntar på ytterliggare en bana.

Spelet är kort och tog mig kanske 4 timmar att klara av på näst svåraste svårighetsgraden (Veteran). Det är lite synd, men man har endå kul i spelet. Hade dock föredragit om det fanns lite mer boss fighter. Man möter t.ex. vissa snubbar och tänker att nu blir det åka av, men det blir aldrig något slut i striderna och man tänker hela tiden: "Vad hände med honom? Och henne?" Detta är synd men antagligen kommer det en uppföljare på ORC inom en snar framtid. 

Än har jag inte testat köra online på detta spel men ska försöka göra det i veckan, tror dom satsade ganska mycket på det just denna gång. Då kampanjen var kortare än vanligt. 

Vill ni ha ett underhållande spel och gillar köra online så köp detta. Eller om ni helt enkelt är fans av Resident Evil, annars finns det betydligt bättre alternativ för er. Men så länge spelet varar är det en rätt härlig upplevelse och när det är som bäst, sitter man fastklistrad. 

Jag ger REORC 6/10 

Stay tuned for more gaming reviews at timtamma.blogg.se 
Lov

Tja! 
Nu är det lov och det är riktigt sweet, känner på mig att detta lovet kommer bli awesome! De här första dagarna har varit riktigt galna och lovet har inte ens börjat, feels good man. 

Sitter här och lyssnar på Scooter, ska snart käka chili con carne och massa vitlöksbröd (grr) 
Felicia drog nyss, hon var tvungen att sticka till någon familjemiddag :( Men det är helt okej då får jag tid att ägna mit åt lite gaming. Ska kanske ta ett bad med och läsa lite, har läxa över lovet.. 

Detta lovet kommer många rekord slås, det kommer bli svettigt i sängen och jag ska försöka klara iaf ett nytt spel. Im  back on track bitches and I love it!

Puss och kram, timtammma out.

Gaming

Har inte spelat mycket alls de senaste 3 månaderna för har varit upptagen med annat, u know.
Men idag var jag ledig hela dagen och har spelat lite. Började med att köra gamla klassikern Croc till PS1 i en halvtimme ungefär och sedan körde jag ett betydligt nyare spel, Resident Evil: Operation Racoon City. Köpte det i sommras och körde det första gången idag, fett roligt faktiskt. Lite annorlunda från de andra Resident Evil spelen dock. 


Ska försöka hitta ialla fall en till två gånger per vecka där jag kan sitta ner och ägna mig lite åt gaming, det är endå en av mina topp hobbies och det får inte försvinna. Trodde jag skulle vara lite off i min gaming men det gick bra. Så im back on track kan man väl säga. 

Snart är det teater och sedan blir det att träffa Felicia och mysa at her place, vi brukar aldrig vara där men idag ska vi chilla lite och kolla film. 


Peace out!
 

Tarzan


Classy


Whad up

Chill dag idag. Hade utvecklingssamtal och engelska test, sen var det världens äckligaste lunch. Skoldagen gick ganska snabbt, ungefär lika seg som vanligt, Hade dock lite extra kul på sista lektionen med Simon och Ilona aka jugge, dom lärde mig lite serbiska/bosniska.

Efter skolan så stack jag hem och mötte upp Felicia. Vi myste mycket idag, väldigt skön måndags eftermiddag. Vi badade också en stund, sedan efter allt mys stack vi ut och köpte läsk. 

Far min är lite sur för  att vi träffas hela tiden och är här typ varje dag. Plus så har jag typ inte pluggat något denna termin.. Enda gången jag är aktiv är i sängen och när det e teaterperiod då jobbar man. Vanlig läsperiod e bull :P 

Nu ska jag skypa vidare med min älskade säl. 

So long! 

Helg ljuva helg

Whad up!
Timtamma here chilling with my homeboy Barney Stinson. 

Denna helgen har varit galen, egentligen har jag bara varit hemma i sängen men där kan det hända saker. Bland annat så åt jag ki
 
na mat in bed, whad up liksom. Sen kolla jag himym whad up igen liksom. Ne seriöst nu, har varit med Felicia hela helgen och myst. We did some fun things, gonna get down on friday blev till gonna get down on saturday och sedan fick hela låten en ny innebörd när det blev gonna get down on sunday. Sunday låter så fint, jag gilla aldrig söndagar innan för man tänker på måndagen som kommer härnäst. Men de flesta veckodagarna blir bättre med lite action. If u know what I mean.

Nu sitter jag och snackar med Flisan på skype och lyssnar på lite musik. Taggar utvecklingssamtal imorgon, eller nej tagga är lite fel ord. Har haft en del frånvaro denna termin so im a little scared. Fadern min ba: Ska bli intressant och se hur illa det är. And I was like eh hey.


Nu har jag inte så mkt mer o säga, puss och kram! 

Weekend

Sho! 
Lördag morgon och livet är soft. Igår var det en härlig kväll med Felicia, vi myste en del. Åt kebab, kina mat. Låg och pratade, och u know what they say. Gonna get down on friday! 

Nu lyssnar jag på musik och längtar till ikväll. Min säl är i Ullared och shoppar hela dagen så vi kommer inte träffas förrän senare, vid 7 tiden. Men då har man ju mycket att se fram emot :) 

Har inte så mycket mer att skriva men kommer kanske med något nytt inlägg senare idag!


Timtamma out 

Suits are full of joy

Hejsan!
Skola idag, var rätt najs. Började med idrott och det var sånt bullshit med styrka o skit, fast ganska sweet man kände att kroppen fick arbeta. Finns dock bättre sätt att få igång kroppen hehe. Iaf sen efter idrotten så hade vi svenska, ganska tråkigt så smsade mest. Sedan köpte jag chips, en bulle och en cola. Behövde lite energi innan röstlektionen, hade inte heller ätit något på hela dagen. Men min inre kraft gör så jag orkar prestera som en gud på idrotten endå.

Efter skolan skulle jag sticka och äta pommes med Felicia men så står jag vid mitt skåp och så säger Jakob att hon är utanför. And I was like what. Så stack jag ut o så står hon där med sin cykel, eller mer ligger på sin cykel. Jag blev ganska glatt överaskad, men visste att det var någon sorts ändrad plan för hade missat samtal från henne under röstlektionen. Men så stack vi tlsm till pildammsgrillen istället, åt pommes och myste. Ett mysigt ställe är bakom läskautomaten. Där är det svalt och fint :)

Dagen slutade vid parken, myste vidare där och pratade. Sedan stack vi hem var för sig, juste gav tbx hennes skridskor hon haft hos mig :P

Nu skypar jag vidare med Flisan här på skype. Eh ye

Älskar dig mest, du är finast och mysigast <3

Suit upClass

Tjena!
Har varit en sweet dag idag. Började skolan vid 12, kollade lite himym avsnitt innan. Och min första lektion var kulturhistoria, fick tillbaka prov. Det blev D, men är hyffsat nöjd. Skulle kanske övat lite mer dock. Sedan efter kulturhistoria skulle vi ha engelska men lektionen var inställd så jag åkte hem o åt. Hoppade över samhällslektionen på eftermiddagen och myste med min älskling istället. Vi tog en del foton idag, eller hon fota mig. Och sen hade vi självutlösare (grr) när vi tog bilder tlsm.

Var ute på min gård och tog fotona och lite utanför, vid hotell ibis. Hade faktiskt på mig min suit, kände mig riktigt awesome när jag hade på mig den. Kände mig lite som Barney Stinson. Vi är ganska lika faktiskt. Vi älskar båda bära suit, vi är handsome som få, vi gillar whiskey on the rocks (no I dont) och vi är båda handy man (if u know what I mean)! Dessutom är vi båda awesome, kan magiska trick (ask fellemunk) och går aldrig upp i vikt. Barney gick upp i vikt en gång, men han gick ner alla extra kilon under en natt (awesome right?) så han är endå king.

Efter man fått leka modell i en timme så stack vi in igen. Vi myste som vanligt, det var härligt. Skönt att ligga i sängen nude och ba busa. Ne men ja, sedan gick tiden och plötsligt var klockan 7 och min lilla svansäl skulle cykla hem. Så då satte jag mig ner och kollade himym, again.


Suit up!

They call me Tamma, Timtamma

 

Fin dag

Sho! 
Idag har varit en bra dag. Vaknade vid 9 tiden och låg i sängen o smsa tills typ ja närmare 10. Sedan gick jag upp, kollade lite himym och drack lite. Åt inget, brukar hoppa frukost. Sen blir man dock överhungrig men då får man äta ordentligt på eftermiddagen istället. Kanske därför jag aldrig går upp i vikt, för jag bara äter en gång om dagen typ. Väldigt mycket då, men endå.

Skolan var helt okej. På svenskan läste vi valfri bok och sen var det två timmar film och tv kunskap, vi kollade en gammal film med legenden Charlie Chaplin. Riktig konung, en av de mest berömda och rikaste personerna under 30-40 talet. Den var riktigt rolig faktiskt, även om det var stum film. Lite ljud och röster var det, Chaplin sjöng också lite i slutet. Men alla samtal var utan ljud :p 

Efter skolan träffade jag Felicia, my donut. Först satt vi bara ute och frös, men sedan stack vi till mig så hämtade jag lite pengar. Och så stack vi till standard kebab ställe pildammsgrillen maddafakkas. Det var väldigt mysigt faktiskt, utan att gå in på detaljer. Typ överpul pommes och ja nu ska jag inte fresta er för mkt hihi. 

Nu sitter jag här och skypar som vanligt. Its nice, är på bra humör. Imorgon blir det mer mys, börjar även 12 i skolan. Thats awesome! 

Puss och kram.

True story bro


Magic Mike - abbs baby

En film med manliga strippor? Hur bra kan det bli? En film med egentligen ingen handling alls förrän mot slutet då det plötsligt exploderar i massa dramatik och man sitter som ett frågetecken. Så tänker man: Men vänta, hur trappades detta upp? I ena stunden så är de o strippar och gör värsta showen, sen plötsligt har de massa droger och folk efter dom. Sedan är helt plötsligt allt knas och en av huvudpersonerna, the Kid, är helt fast i strippandet. Men trappningen upp till det är som bortblåst. Sanningen är att den inte ens finns där. Det är som att regissören inte visste vad han  ville. Han måste ha tänkt typ: Oh vi kör massa naket för den kvinnliga publiken och sen får vi se vad som händer. 

Filmen handlar om Magic Mike, en kille som lever livet. Han är stjärnan i sitt strippar gäng och jobbar även som på någon slags byggfirma. Drömmen är dock att han ska starta eget företag men då behövs det pengar. Därför strippar han, det kan tjänas in grova pengar där. En dag på jobbet så börjar en ny grabb, som inte har någon koll alls. Mike får uppgift att ta hand om honom och typ nästan direkt så tar han med grabben aka the Kid till en nightclub. Det slutar med att The Kid får vara med under ett stripp numer. Magic Mike jobbar på kvällarna som manlig strippa och denna kvällen så behövdes en extra guy då strippan Tarzan trillade ihop, ingen vet varför och man får itne svar på det heller. 

The KId gör inget vidare numer skulle jag säga men tydligen uppskattas det av publiken i filmen som kollar strippshowen och han får fortsätta. Handlingen är ganska lam i början av filmen och det känns verkligen som att regissören bara vill visa massa naket. Inne i biosalongen är det bara massa tjejer som skriker av lycka när alla lättklädda hunkar på filmduken gör sitt. För att göra min filmupplevelse lite bättre skriker jag med.

Filmen är väldigt långtråkig och man förväntar sig ingen dramatik direkt. Sen plötsligt bam, ändras filmen helt. Mot slutet är faktiskt Magic Mike ganska bra men det kommer alltför sent. 

För det handlar om att branchen är farlig och att det är lätt att börja med droger, hamna i skulder osv. Men i nästan hela filmen nämns inget av detta, så det kommer som ett bombslag när plötsligt Mike och The Kid är i djupt vatten. Mike tar all skuld för han inte vill sätta dit The Kid men allt e försent endå. The Kid fortsätter strippa och antagligen fuckar han väl ur, det får man inte se heller. Mike väljer att leva med den där kvinnan man fick se någon gång under filmen. En del pusselbitar man nt får reda på och ett plötsligt slut gör inte heller filmen bättre. Den har sina stunder då det är lite extra bra och dramatiskt, men det hela händer så sent. Det blir så plötsligt en vändning. Man hinner inte riktigt med, det känns som att filmskaparna plötsligt bara ville bli klara.

Visst kan det vara kul för iaf tjejer att se ett par män klä av sig kläderna och börja strippa. Men det gör väl inte filmen bra? Jag kollar på det filmiska mer än på nakna mäns abs. Kanske skulle jag vara lite mer positivt om det var mer nakna kvinnor i filmen, men även då skulle inte det ändra mitt slutbetyg.


"Magic Mike" får två av fem gumpar! (den är bra att mysa till) Ted - en teddybjörn med stake

Ett barns önskan kan ibland gå i uppfyllelse, men det är inte ofta man har turen att ens teddybjörn vaknar till liv. 


John Bennet önskade sig en vän, och en natt när ett stjärnfall inträffade så fick han som han ville. Teddybjörnen hans vaknade till liv och det var den bästa dagen i hans liv. 

Filmen börjar sen på riktigt när John Bennet är vuxen och hans teddybjörn också själv har blivit vuxen. De sitter i sin lägenhet de delar och röker på. Det första man tänker på är att Ted låter exakt som Peter Griffin, för det är nämligen regissören till filmen (och till family guy) som gör rösten till både Ted och Peter Griffin. Likaså till stewie och brian, men Ted pratar som Peter. 
Mark Whalberg spelar John och han gör ett bra jobb, rätt duktig skådespelare faktiskt även om denna film är en ren komedi där det inte kanske krävs lika mycket som i en djup drama.

En annan sak man märker tidigt i filmen är den ganska råa humorn och alla sexskämt. Ted är den som gör att man  nästan dör av flabb, jag var visserligen väldigt tröttt när jag var o såg filmen under söndagskvällen. Men inombords skratta man massor av tillfällen. Något av det roligaste var när Ted flirtade med den nya kassörskan och sprutade tvål i ansiktet. 

Fast det var inte bara en skrattfest. Filmen hade sina lite mer dramatiska stunder och i slutet när Ted faktiskt blev sliten i två delar så fick man ett par tårar i ögonen, det var inte så att man storgrät men man älskade den söta teddybjörnen. Även fast han snackade så grovt som han gjorde. En teddybjörn med stake helt enkelt. Älskar faktan att han har sex utan att ha ett manligt könsorgan. Tror det nämndes något om att han pippade en kvinna med en frusen grönsak.

Man kände igen Seth Macfarlanes sätt att jobba, han gjorde både denna filmen då och Family Guy. Det brukar alltid vara ganska grovt och också i denna film finns en del lite småsjuka inslag. Tillexempel när John och Ted slåss med varandra. Då tänker man direkt på Family Guy då det ofta är väldigt överdrivet. Precis som i denna filmscenen. De slår varanddra och kastar saker på varandra. John stampar Ted och slår han mot väggen, Ted kastar ölburkar mot John och slår honom ett flertal gånger i ansiktet. Som slutkläm faller tvn ner och "mosar" Johns privata egodel.

Filmen får en verkligen att skratta och det är bra skådespelare och humor som håller fin klass. Bra musik, mycket galna sexreferenser och lite naket. Skadar aldrig.
Hoppas att Seth planerar att göra fler filmer, han kan detta.

Jag ger filmen "Ted" 4 av 5 nallebjörnar. 

Mysig helg for the win

Tjena! 
Idag är det måndag och jag är hemma från skolan. Känner mig lite lost in my minds elr något. Kombinerat med saknaden av min fellemunk som jag nt kommer träffa förrän på torsdag/fredag. Kombinerat med att jag har massa skolarbete jag måste ta igen. Im feeling abit down. När jag är tlsm med min Felicia, då känns allt så bra och avslappnat. Sen när man sitter för sig själv och vet att man har massa saker o ta igen och visa för sig själv, då blire mindfuck. Borde ta något som gör att man blir relaxed :P


Helgen har varit väldigt bra och mysig. I lördags så hade jag sista föreställningarna av Nonsens på Malmö Opera. Det gick skitbra och i slutet på nästa månad får jag min lön :) Då ska jag bjuda ut min love på romantisk middag. 
Köpte även vinterskor och vantar i lördags och sedan igår blev det en ny tjock vinterjacka. Den är ganska najs, har inte haft på mig  den ute än dock. 

Var och hade sleepover med grabbarna under helgen också, det var kul men tänkte en del på min älskling. As always <3 Vi spelade lite och såg twilight, how gay. Så drack vi energi dricka och dansade. Typ.

Igår såg jag på Ted med Felicia och den var sjukt bra, riktigt rolig. Rätt rå humör men me gusta. Efteråt blev det som vanligt ett sorgligt farewell. Fast vi träffade endå imorse. Det är omöjligt att vara ifrån varandra. OCh nu ska vi inte träffas på flera dagar, damn. Får se hur bra det går, kommer bli helt depp. Får försöka tänka på annat och fokusera på skolan så gott det går. Nah tror jag ska ringa henne nu. Nej skärp dig timtamma, sure I try. 

 

Suit up

Tjena! 
Idag har varit en bra dag, myste mycket med min älskling. Vi låg mest ner och skrattade, så skönt att bara slappna av och prata om allt möjligt. Vi kollade även på mig när jag var liten, såna filmer från när jag var typ två år :P

Var ledig från skolan, har bara varit där en dag denna veckan. Tog ju ledigt för operan under tisdag, onsdag, torsdag. Så känns lite konstigt, som att man har lov typ :)

Vaknade vid 9 tiden och smsade lite med Felicia, sen så somnade jag igen när hon skulle ha sitt matteprov. Perfekt tajming sen, vaknade precis när hon var klar. Vid 11 något och sedan skypade vi typ över en timme, pratade även lite med Filip aka superbästis! 

Onsdagen spenderade jag och munken på empanada. VI åt chicken nuggets och hon åt all mat, sånt personligt rekord för henne. Alltid ska det lämnas mat kvar, but not this time! Så det var lite roligt, vi firade det med mys. Egentligen skulle hon plugga matte sen, men det skippade hon. Det var en ganska dålig idë med tanke på hur dåligt hennes prov gick. Enligt hon själv så gick det åt helvete ^^ Torsdagen tänkte hon också plugga, men det blev mys istället. Köpte även choklad så hon blev på bättre humör. Jag är en så bra och snäll pojkvän. Man måste ju veta hur man ska få sin tjej att må bra vid lingon veckan.

Nu lyssnar jag på The Script och imorgon ska jag köpa vinterkläder. Blir nog rätt kul iaf, ska sticka och shoppa med my love fellemunk aka grrbunny.

Puss! 
Timtamma out 
                                                                              Hihi

Im to sexy for myself grr


Bake suit up

Whad up! 
Denna veckan kmr va sweet, eller både och. Men mest sweet. För jag är nämligen ledig från skolan, för att jag har föreställningar på Malmö Opera. Hade två stycken skolföreställningar idag, det gick bra. Imorgon har jag två till och på torsdag likaså :)

Vaknade imorse av att det borrade en massa, sjukt störigt. Sen smsa jag litte med min love, o så var hon på dåligt humör. Hon hade en riktigt dålig morgon, så tänkte smsa lite fina saker. Istället somnar jag direkt när borrandet tar slut. Endå skönt. Sen vaknar jag och har massa missade sms, men hon är förstålig av sig. Sen skrev jag lite mysiga saker så att hennes dag skulle bli lite bättre. Den blev nog faktiskt mycket bättre, då vi träfffades efter jag var klar med dagens jobb på operan.

Vi möttes upp i närheten av mig och sen stack vi upp to my place. Myste lite, o så tryckte jag lite på hennes rygg. För hon hade mensvärk så man får ju ta hand om sin kvinna. Ska nog börja jobba med att trycka på tjejer när de har mens, har talang för det. Men nej, vill bara göra det på min fina fellemunk. Resten får stå ut med sin värk. Sorry girls! 

Efter att vi myst lite så somnade vi, och sedan blev vi hungriga. Framförallt hon, så vi stack och käkade kebab o pommes. Sedan så blev det ett sorgligt farwell like always. 

Imorogon ska jag bjuda henne på mat på Empanada, mysigt! grr


Timtamma out 

Tim är med på nyheterna

Då han själv ikke lagt ut klippet där han blir interljuvad av sydnytt så får frugan rycka in! 
 

It should be called Moonday

Tjena! 
Tänkte göra ett kort blogginlägg här bara. Var nämligen med på sydnytt och ikväll sändes det på tv, I looked handsome and was pretty sexy. Bra självförtronde u say? Maybe yes, actually I got too much of it sometimes. And sometimes it plays tricks with me, not nice at all bro.

Om ni missade sydnytt på svt 1, eller den senare tiden på svt2.. så kan ni gå in på hemsidan genom att helt enkelt söka sydnytt och sedan klickar ni på deras sökfält uppe i högra hörnet och skriver in mitt namn. Jag heter TIm Ohlsson om ni inte visste, kallar mig själv timtamma oftast. Men mitt riktiga namn är inte något sånt fylleshit.

Dagen har varit bra, morgonen var blä men sedan blev det mysigare när jag träffade min älskling munkis. Vi myste lite, år falafel, tog en powerwalk och snackade.

Nu är det skype som gäller!


Timtamma out 

                                                                   Älskar dig mest!<3

En vanlig söndags morgon kl 05.23


You light up my world

Hello!
Vet att jag e fett seg med bloggandet, senaste inlägget var i onsdags. Im sorry for that

Iaf så har de senaste dagarna varit väldigt trevliga och mysiga, har spenderat det mesta av min vakna tid men min älskling. Den jag älskar mest, då är allt så underbart.

Igår var vi på en 40 plusare fest och så hade några bekanta med sig en liten kines pojk, deras adoptiv barn. De fick hem honom nu för nån vecka sedan. Eller de fick inte honom på post elr något sånt, de åkte såklart ner till Kina och hämtade den lilla krabaten. 

I fredags (vilket var dagen före gårdagen) så var jag också med my love, all day all night. Det var väldigt mysigt ska jag säga. 

Nu är det söndag och jag sitter här, lyssnar på musik, skypar. Standard.

Helgen har varit bra, men lite upp och ned. Somethings in life are just wierd. Och ibland är man bara helt sne, wished I was a machine sometimes. Jag är lite depp, men samtidigt glad för helgen har haft ett par fina stunder. 


Hade även premiär igår på Malmö Opera, på tisdag kör vi ytterliggare två föreställning av pjäsen "Nonsens" och det lär även bli två på onsdag och torsdag :) 

Nu ska jag snacka vidare med min älskade fellemunk.

Ha det gött och tänk postitivt. 

Legendary onsdag

Sjukt awesome dag idag!
Började vid 12.10 och hade kulturhistoria prov, hade inte pluggat så mycket men det gick bra. Rätt lätt faktiskt. Och sen efter det hade vi engelska, uppsats. Skrev om när jag gick vilse i Red light district i Amsterdam, funny story. Kan berätta den någon dag ;)

Hade även samhällskunskap med Staffan, jävla stalledräng den där. Han är asrolig och kan typ övermkt om historia, samhälle och religion. Fick beviljad ledighet från skolan nästa vecka, ska ju jobba på Malmö Opera. Har genrep där imorgon och sen premiär på lördag. 

De två stora höjdpunkterna var dock dessa två: 

1. Blev intervjuad och filmad av sydnytt! Det kommer sändas på antingen fredag eller måndag på tv, so legendary. 

2. Det blev lite choka choka boom boom denna ljuva onsdagskväll. If u know what I mean. Ne men åt den mest puliga pizzan och det kändes verkligen som att pizzan och jag hade en helvild natt tlsm. 

That was my day, timtamam säger peace out! 

Ninja


Awesome day was awesome

Yo everybody!
Sitter och lyssnar på  the script, they are pretty awesome. Ska snart skypa med min kärlek och har egentligen en del att plugga.. Bland annat ett prov imorgon, har läst igenom texten och läst lite på google om medeltiden. Ja provet är  om medeltiden, en ganska trevlig tid. Dom hade kloster och kyrkor o sånt, riddare som red if u know what I mean. Lite smått homo

Idag var jag i skolan vid 10 tiden och vår teater teori aka kulturhistoria lärare ba: Den här uppgiften kan ni göra själva, så jag låter er gå nu. And I was like fuck. Men jag drog hem och kollade himym, im addicted. Är typ nerkärad i serien och mest av allt i Barney. Har börjar höra hans röst i huvudet när jag säger vissa saker, följer hans motton (typ) och har plötsligt blivit sugen på att bära suit och dricka whiskey dagarna i ända. Men nej, jag är en nykter själ! Har varit nykter i typ 4 månader eller något sånt, idk. Felicia räddade mig den busen, hon e min ängel. Love her! Lika mycket som jag älskar en kall öl. Nej okej skärpning, slap in my face!

Hade svenska och filmkunskap på eftermiddagen. Med samma lärare, två aslånga lektioner, men det gick hyffsat snabbt. Han är rätt bra lärare, gillar hur han lägger upp lektionerna osv. Filmkunskap är sånt individuelt val jag valde nu i tvåan, nästan hälften från min klass valde det. Antagligen för vi gillar teater och film. Fick tillbaka analysen jag skrev om filmen Melancholia, fick C. Helt okej, men vill helst ha B eller A i filmkunskap så får försöka skriva ännu bättre nästa gång. Han bara: Det var mycket bra skrivet och bra språk. Inget negativt sa han, sen bara kollar man betyget på texten och det står C. And u are like okay thank u. Men gillar honom endå, första uppsatsen i ämnen liksom, han vill väl inte spruta ut B och A. Det räcker han sprutar hemma istället. Okej skärpning igen timtamma!


Jag träffade Felicia sen, vi chillade vid kullarna. Och sen gick vi in på den offentliga toan där och ba bam, u know what we did. We made puppies togheter, so cute and furry. 

Taggar övermkt till helgen, ska vara med min lovely bunny all weekend long. Fest hos farbror kalle på lördag och sen ska jag and my love just grr and oh bam ye hemma hos henne på kvällen. Fredagen och lördagen lär bli ganska mysiga med, eller rättare sagt... Övermysiga! We gonna be like animals som Nickelback hade sagt.

Nu ska jag skypa vidare, peace! 

RSS 2.0