Emporia

Tjena, timtamma här. 
Dagen har varit najs, Felicia kom hit imorse så myste vi lite och sedan så cyklade vi till station triangeln för att möta upp maaaade. Vi drog till Emporia och kollade runt lite, Phil skulle också med men han hittade inte sitt buskort och sen orkade han väl inte ta cykeln dit. Det blåste och regnade en hel del, så förstår honom :P

Vi käkade china box och glass. Det var dock riktigt mycket folk där idag så det var långa köer. Vi fick äta vår måt nere på tågstationen.

Efter besöket på Emporia stack Felicia och jag hem till henne och myste lite. Fick passa på att testa sängen inann her padres kom hem. Sedan tog vi det chill, käkade mat och pratade. U know, standard :) 

Har varit på Emporia nu två dagar i rad och det är ganska najs. Inget super märkvärdigt som vissa verkar tycka men det är helt okej. De har mycket affärer, tyvärr mest klädaffärer ^^ Men jag gillar stället. Snyggt gjort och gillar taket dom har. Än så länge händer ju inget där men det kanske ändras med tiden? Längtar tills man kan sitta där på sommaren och mysa, just nu fryser man ju dicken av sig där uppe! 


Imorgon blir det att ta det lugnt och mysa med min fina Fellemunk, eller det blir nog inte direkt lugnt men endå (grr)!
Härligt med lov <3

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0