Älskar dig din getsnabel

Shu bitches
Idag har jag inte haft några lektioner i skolan. Stack dit för att ha idrott och såg hela klassen utanför idrottshallen. Det var mörkt därinne och alla spekulerade om det var inställt eller inte, det var inställt. Och svenska läraren har varit sjuk hela veckan så ingen svenskalektion heller, sweet life! 


Så istället var jag hemma hela dagen och spelade. Har börjat spela mer nu igen, allting går upp och ner ju. Man får passa på med spelandet när man är ledig från skolan annars är jag ju upptagen med min älskling ju. Vi har som sagt 4 månader tlsm på lördag och idag så var det den 69de dagen irad vi varit. Galet crazy! 

Har som mål att klara av alla mina ps3 spel! Har 53 stycken (!) och har nio stycken jag aldrig helt kört igenom. Några för att de antingen inte är min smak eller suger. Och några som jag helt enkelt inte kört igenom ännu för annat i verkliga livet kom imellan. T.ex. min munk, men hon är världens finaste och sötaste sälgump så det e chill :)

Jag är en samlare av spelmaskiner och spel. Och nu har ju en ny kommit ut på marknaden, eller den kommer i europa imorgon!! Wii U. Verkar asnajs, nu har ju nintendo äntligen full HD i sina spel och börjar köra lite mer "vuxna" titlar som Zombie U och nyverisoner av spel som Mass Effect 3! Spelkontrollen är även helt nyskapande då den har en stor touchskärm och man kan spela spelen inne i sitt rum utan tv. Du kan antingen se vissa spel på dina väggar tillexempel eller använda kontrollen som en egen bärbar spelmaskin medan din kompis eller gf/bf kollar tv. Tasty visst? ;) 

Taggar även ps4 och nya xboxen!  Tycker det är lite synd på ett sätt att nya spelmaskiner släpps och slår ut de andra lite, men så är det väl. Man undrar när det tar stopp. Fast de gamla maskinerna finns alltid i ens hjärta <3

Nu ska jag skypa vidare med Flisan <3

grr

Munkens place

Gokväll är hemma hos munken nu. Myser och äter fina kebab tallrikar med mycket vitlökssås grr. 
 

Helg igen

Tjena!
Nu är det helg igen, sjukt härligt! Den här veckan har gått snabbt i skolan, happy for that. Hela november har faktiskt gått riktigt snabbt och snart är det jul. Allt rullar på som det ska och snart har ju jag och Felicia varit tlsm i 4 månader. Känns som vi varit tlsm betydligt längre med tanke på hur nära vi är, behöver inte gå in på detaljer.

Igår var jag hos min sötsäl och vi tog det lugnt, myste och åt en del junk food. Det blev ganska vilt senare mot kvällen hehe. Det regnade ocks. Lite så bonus fakta

Idag ska jag följa med Felicia till stan för att se Sean banan, inte riktigt pepp men man får ju ställa upp. Så är det ju i ett förhållande haha. Sedan blir  det Empanada och mys här hemma. Kan bjuda på lite extra mat nu när jag äntligen fått min lön från jobbet på operan jag hade för lite mer än en månad sen. 4 grand maddfakkas. För 10 föreställningar där jag knappt behövde göra något. Love it! 

Mycket skit i skolan nu innan lovet, massa prov och plugg. Hade ett prov i onsdags som jag nt ens övat till, det gick hyffsat bra tror jag endå. Sedan hade vi något engelska test men gillar språk så där är det no problem. Nästa vecka ska ett arbete lämnas in och så har jag stort prov i filmkunskap. Älskar det ämnet asså, riktigt glad jag valde det nu andra året. Förra lektionen så visade vår lärare introscener från olika filmer, var den enda som hade sett allihopa. Hoppas han ger mig högre betyg nu, ligger ju lite back med inlämnade skriftliga arbeten.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på hög musik i lurarna. Blir att träfffa boo sen ofc, grr.  :D
 
Adios amigos! 

Vad hände med helgen?

How are u? Im fine thank you for asking. 

Vet att jag knappt skriver nåt här på bloggen, har varit tomt den senaste tiden. Min blogg börjar likna jockibois, den jäveln har inte skrivit på evigheter. Svergies sjukaste blogg? Mer som Sveriges tråkigaste blogg? 
Min blogg däremot är en åktur utan dess like, dock är den påväg nedåt men den ska upp igen. Eh


Jag och Felicia har varit nu i nästan 60 dagar non stop.. Helt sinnes, och om lite mer än en vecka har vi varit tlsm i 4 månader. Fler månader lär det bli, fler år lär det bli. Vill vara med min jättesöta säl livet ut, hon är fantastiskt underbar<3  
Älskar dig mest min fina böna

Idag är det måndag och en hel skolvecka har jag att se fram emot.. Om man kan säga så, för jag ser inte direkt fram emot det.. Men träffar min älskling var dag efter skolan så det är rätt najs iaf. Vill ha helg igen. Senaste helgen, asså nu precis, den var najs. I fredags så hade ju munkens röda vecka tagit slut så det var ju skönt för oss båda. Sen på lödagen så åt vi massa kina mat och glass o friterad banan. Så såg vi på någon film på tv, den var helt okej. Igår myste vi också en hel del, vi åt falafel och kollade på Last song. Helt okej den med, även om vi båda missade en del.. Det kom lite annat ivägen ;) Hon hade dock sett den innan och jag är inget direkt stort fan av såna filmer så det var alright att missa lite, hade väldigt roligt endå hehe.

Som sagt är  det måndag idag, har läxa till imorgon.. Prov på onsdag och ett arbete som ska vara klart till på fredag tror jag.. Ja det var nog till denna vecka. Shit asså vill bara det ska bli jullov, eller iaf helg.. På helgen kan man slappna av helt och bara njuta. Mysa och njuta.

Nu ska jag på riktigt här försöka få igång bloggandet igen. Så stay tuned!

Peace and love!

Mums

Hejsan
Ursäkta för dåligt bloggande de senaste dagarna, jag har inte bloggat sen onsdags märkte jag nyss.. Men jag ska försöka få igång det lite bättre nu. Har varit upptagen med annat denna helg, både Felicia (som vanligt ;)) och Halo 4. Halo 4 är underbart, har spelat det riktigt mycket. Maxar asså, har blivit riktigt bra. Fast var ganska skillad redan innan då jag spelat de flesta Halo spel som finns. Okej jag har spelat alla. Geek

Men iaf så har helgen varit riktigt sweet. I fredags så var det skola och sen efter så stack jag hem, bajsade lite, spelade två kapitel i spartan ops med my homeboy phil och sedan cyklade jag till Morfar. Min morfar e inne på äldreboende med, han mår rätt bra. Fast han är trött och ibland e han lite depp, kan inte vara kul att ligga där och veta att det är sista stället man kommer vara på. Hela hans lägenhet har vi tömt också så nu har han inte mycket kvar från his old place. Men vi har tagit en del därifrån och snart ska väl den gamla lägenheten säljas. Men efter mitt besök hos morfar i fredags så stack jag till Felicia och myste hela kvällen, vi åt hamburgare. 

I lördags så var jag också hos Felicia. Vi myste, pratade en del och käkade kebab. Skulle egentligen till grabbarna på kvällen men min pappa ville jag skulle följa med till nån kompis till honom. Vi var där rätt så länge, dom bjöd också på mat. Och sedan blev såklart farsgubben lite full och glömde bort tiden så var inte hemma förrän vid 10 tiden på kvällen och då orkade jag inte dra till Phil och grabbarna för spelkväll haha :P

Nu är det söndag och har varit med min söta säl idag med, vi köpte kladdkaka och läsk. Sedan hittade jag 50 kronor på marken yay. Och dagen slutade med att vi myste hemma hos henne och busade. Eller ne vi låg mest och pratade men det var trevligt. Åt mat där men det var ingen höjdare, svamp o sånt i. Men det var alright, som sagt burgaren var top class i fredags iaf.

Nu ska jag lyssna på musik och kanske spela lite mer, håller på att skriva ett arbete i svenska men orkar inte mer med det nu. 

Juste, Felicia stylade om mig i fredags. Sminkade mig och satte på mig nån klänning och högklackat o sånt shit. Galna tider :P

Timtamma out, peace and love


Tickle me

Tjena! 
Det är kväll och jag sitter uppe med min gump och skriver. Jag har lite värk i den, för har suttit konstigt de senaste timmarna. Skojade bara, jag blev antastad i analen av en blåögd pappegoja. 

Nej men idag var jag hos Felicia på morgonen, hon är ju sjuk så då får man vara där som stöd. Pussa och krama henne lite, ta på hennes fina bakdel och köpa kebab. Kebab är alltid gott, men jag fick nöja mig med fiskgratäng. Köpte iaf en cola som jag kunde smutta på, gillar smutta på annat med och nu snackar vi inte dryck he he!
Vi kollade på Sune, han har blont hår och gillar fruntimmer i 10 års åldern. Sune själv är 60+ och är ett peddo som bor granne med Felicia. Det var han vi kollade på, han rakade könshår.

Igår köpte jag Halo 4, klarade det idag. Damn jag är awesome. Vissa kallar mig för spelnörd, men jag kallar mig själv för timtamma. Jag vet, det var torrt. 

Imorgon ska jag till min älskling igen på morgonen, vi ska mysa med varandras gumpar och sen vet jag inte vad vi ska göra. Fast vid 1 måste jag vara på skolan, fifan. Skoltrött oh yes!

Tänker även skriva en recension om Halo 4 imorgon, har dock inte spelat online än.. För har inte xbox live för tillfället, men köper det när jag får lön från operan i slutet på november.

Puss och hej

Whispering

Whad up
Idag så sjukanmälde jag mig, så var inte i skolan. Behövde ta igen lite skolarbete och typ ja, jag kände för en lugn dag nu direkt efter lovet. Men imorgon ska jag dit. 

Vaknade vid 9 tiden och smsade med Felicia på morgonkvisten samtidigt som jag la in massa taggar på mina gamla insta bilder för att öka i followers, har blivit instagram addict typ. Ökade från 150-300 på två dagar, gör man rätt så går det snabbt :P Har fått massa taggar från Felicia så det går snabbare. La in 12 bilder idag, 11 suits bilder som vi tog för ett tag sedan. 

Vid halv 1 ungefär stack jag hem till Flisan för att mysa lite, hon slutade tidigt och jag var ju hemma från skolan. Egentligen behövde jag ju plugga men hade ingen ork till det och föredrar faktiskt att mysa med min älskling liksom. Fast imorgon måste jag ta i tu med pluggandet, börjar hamna lite back i vissa ämnen. Men det var trevligt hemma hos min älskade säl, vi kollade lite lättsamma barnfilmer som Dr Mugg och tog det lugnt. Masserade henne lite och tryckte på ett par ömma punkter. Hon hade lite ont i kroppen, då får man ställa upp! 

Imorgon ska jag köpa Halo 4. Hinner inte på morgonen så ska fixa det under lunchen, sticker från skolan dirr då. Mat kan man äta senare, måste ha mitt exemplar av Halo 4 från eligiganten innan det tar slut. På Game och Gamestop kommer det finnas mer exemplar men det är dyrare där. På eliganten kan man köpa det för typ 500 spänn! Istället för 700, eller 800 om man ska ha limited edition. Brukar gilla att köpa LE till lite mer speciella spel, men det finns inte på elgiganten denna gång och tänker inte lägga ner massa onödiga pengar för att köpa det i dyraste spelbutiken. No, har hellre cash till annat då. Mat tillexempel, jag gillar mat.

Jag och Felicia har träffats i typ 50 dagar i rad men denna vecka skulle det ta stopp och vi skulle inte träffas något, det gick ju bra ;) men imorgon ska vi försöka hålla oss borta från varandra och enda fram till fredag. Får se hur  det går, kommer vara jobbigt asså :( menmen, kan vara bra kanske. Har ju mitt Halo 4 jag kan spela :) 
 
Nu ska jag skypa vidare, vi hörs! 

Roads

Tjena! Nu är lovet typ slut vilket är tråkigt och synd.. Imorgon är det skola igen, skunk till det!

Idag så träffade jag Felicia runt 1 och så stack vi åt på Rose Garden, sjukt god mat. Fast det är sjukt dyrt och man äter inte för den kostnaden hur mkt man än försöker. Tog massa mat, men liksom för priset är det inte riktigt värt det. En gång i halvåret går väl bra men inte mer. Det bästa var att man får dricka hur mkt man vill, orkade bara två fulla glas men endå. Det var gott, älskar cola. Har druckit flera lite under lovet. Felicia och jag har även ätti typ tre påsar grill chips, massa mat, kladdakaka, glas osv. Ganska feta av oss, även om vi brände en del innan under lovet.

Efter maten på Rose Garden, så stack vi hem till Felicia och kollade film. Vi myste lite, pratade och drack Fanta o åt resten av kladdkakan vi köpte igår. Nu sitter jag hemma och skypar med min säl. Ska nog vara uppe länge ikväll fast det e skola imorgon, yolo lixom!

På tisdag ska jag köpa Halo 4, tagga! Har inte köpt spel på jättelänge men har börjat spela mer nu igen, kör även en del Dance Central till Kinect. Lite smått gay men det är fett och jag spelar ju annat med :)

Lägger upp lite bilder som är tagna från tidigare idag, glöm inte följa mig och min gump på instagram: timtamma heter jag. Puss! 
 

 

Halo in my heart

Här ser ni alla Halo spel so far, Halo 4 har premiär på tisdag men finns även med här. Halo Wars är även inräknat men detta är annorlunda från dom andra och räknas inte in i Halo serien. Men det står ju Halo på framsidan så why not liksom. Dock suger Halo Wars medan resten är sjukt epic, 10 poängare allihopa. Halo Anniversary är Halo 1 i HD men finns också med i listan. 

Halo 1


Halo 2


Halo 3


Halo Wars 


Halo ODST



Halo Reach


Halo Anniversary



Halo 4



HALO 4

Om två dagar kommer Halo 4 ut! På tisdag alltså, ska köpa det direkt, är sjukt pepp! Har alla Halo spel och fyran verkar minst lika awesome. Det är dock inte Bungie som gjort spelet utan 343Industries men de är rätt bra dom med och flera från Bungie jobbar där och har varit med i skapandet av Halo 4 som då har release 6 november (tisdag)!


TAGGA 

Kladdkaka

Hejsan!
Igår var jag hos Phil och hade sleepover, maaaade var också där. Så ja det var vi tre, the gang! Elias var också med på spelkväll fram till runt midnatt sen stack han hem, han sov inte över. 
Vi blev trötta ganska snabbt så vi dynga inte, men klarade väl att vara uppe till 4 på morgonen eller halv 5 kanske det var. Vi typ körde lite spel och sen läste vi kort med frågor till varandra och snackade om allt möjligt som t.ex. sex och sånt. 

Idag vaknade jag vid 10 sedan stack jag fårn Phil typ direkt och cyklade hem till Felicia, åt frulle där. Bajsa också lite, var helt skitnödig efter allt godis och chips jag ätit kvällen innan. Sen myste vi lite, eller vi kollade mest på datorn men hej. Sedan åt vi kebab och var hemma här. Vi spelade lite och såg en film: "Crazy stupid love" Den var rätt bra, gillade slutet. Härligt att man börjat spela lite mer även hemma nu, ska försöka få min säl att börja spela mer. Endå najs om hon också blir en gamer, fast nah. Finns bättre saker att göra tlsm men ibland kan det vara trevligt med lite annat. 

Kvällen slutade med att jag och Flisan stack till BK vid kronprinsen och åt, sedan köpte vi kladdkaka och mumsade i oss typ halva. Hon tog hem resten, det förjänar hon. Världens bästa och sötaste busfrö<3

Imorgon blir det Rose Garden!

Timtamma out

btw är lovet snart slut, sista dagen imorgon. Har fortfarande läxa att göra. Fml<3 eller nej I love my life, har ju fellemunk <3
 

Classy man


Köpenhamn i gumpen

Hej!
Idag var jag och Flisan i Köpenhamn och firade 3 månader. Vi åt pölse och så köpte hon en flaska dansk ketchup, sedan tog vi lite foton, kissade och fryste. Vi var även i en kyrka där mitt i tystanden en man började slå med en hammare mot golvet. Grr

Dagen började med att jag stack iväg till Felicia och så möttes vi upp, var rätt horny. Sen tog vi tåg till köpenhamn och busade. Halvsov både påvägen dit och påvägen hem, mysigt. Var även horny då. Blev inte mycket ös i Danmark ju när alla toalleter var separerade i herr och dam. En gång var det unisex men då var det två stycken som höll koll på en och kvinnan ba: "Där är pissoaren för dig, varsågod". Jag ba eh

Efter vår resa så stack vi hem till mig och myste lite. Det blev oxå lite knas men det var mysigt att komma
hem efter en lång dag och lägga sig i sängen. Vi kollade på en film när jag var liten, jag var ganska söt. Men min penis var helt liten.. Tur att ens paddar växer med åren.

Hejdå, jag e efterbliven


Älskar dig min säl <3
 

RSS 2.0