Hej här är vi fyra

Älskar dig Tim. På fredag har vi hängt ihop i ett halv år. Jag känner dig inifrån å utifrån och det känns som om jag känt dig hela livet. Du är min bästavän, min klippa, min prins som jag är så himla kär i. Du är helt underbar att jag ibland släpper en glädjetår. ❤ Tim du är så himla fin, mitt allt! 
 
 

Guest

Tjena detta är Tims sötnos som skriver, han är på bio och jag sitter ensam hemma och tycker synd om mig själv så jag tänkte kika in här och få liv i hans blogg. 
 
Men nu kommer vi till det svåra... vafan ska jag skriva om? Det slutar alltid med att jag säger hur underbar Tim är osv, men senast jag gästlbogga här var typ 4 månader sen och booom amigos så mycket som hänt sen dess. Om ca 2 veckor har vi varit tillsammans i 1/2 år! Gud vad tiden går fort! Kändes som igår att jag var tillsammans med Tim i smyg (eftersom pappa inte gillade det bla bla bla för våra päron e vänner bla bla bla men nu e det jävligt chill) å vi va nykära och så försiktiga. Nu? Baaby, vi är helt galna i varandra, är läskigt bekvämma med varandra också, om ni bara visste vilka konstiga saker vi gör ibland haha och nu pratar jag inte snusk. Jag tycker så himla om Timpan, jag älskar honom så himla mycket. Han är allt för mig, allt jag behöver, allt jag vill ha. Han är bara så oehört perfekt. Helt perfekt. För mig. I mina ögon. Livet är märkligt ibland. Hur kunde jag å tim som känt vrandra så länge gått från att bara säga hej när vi sågs till att prata 24/7, och va tlsm, å göra allt vi gör idag och så mycket mer. Ödet är läskigt. Ibland erbjuder faktiskt livet bra grejor också. Tim var den bästa!
 
Fan nu blev det endå ett sånt ''åh han e så underbar, fin å allt'' inlägg... haha kan inte hålla mig från att skriva det. Ni som har en partner vet säkert hur det är. Man kan aldrig säga alla dessa fina saker för mycket. Hoppas ni hade en fin lässtund, å hoppas er frukt smakade bra, nu får ni vila middag! Dagis times... ibland säger man att livet va bättre förr när man var liten, men nu för tiden håller jag inte med, för jag är så lycklig med Tim. Älskar dig gosnosen ❤
 
 

Hej


Ace

Tja

Har nu kört klart hela Borderlands 2, spelet som jag utnämnde till goty. Det var sjukt bra, vilket jag sagt tidigare. Och slutbossen var awesome, älskade allt och lär spendera  mer tid på det för att få tag på allt och klara alla extra uppdrag.

Nu har jag börjat spela ett annat spel, Resident Evil 6. Det är helt okej, lite besviken men hoppas det blir bättre.Skulle få detta spel i julklapp men det kom försent, fick det nu i veckan. Så det blev en lite försenad julklapp där. Nåväl

Idag har jag varit hemma hos Flisan, det var mysigt. juste hälsade på min morfar med, har inte varit där på hela lovet. Han mådde bra och vi pratade lite om krimkriget bland annat och om hur dålig maten var på äldreboendet. Han gillar inte mat och tycker typ allt smakar samma.

Nu ska jag skypa lite mer med min säl sen blir det spela igen.

Puss

Best of the Year

Mitt Game of the Year är Borderlands 2 
Jag älskar allt med detta spel, det är så stort och öppet. Man kan göra en massa, det finns både story missions och extra uppdrag. Spelet är jättelångt och du kan spendera över 100 timmar i en player läget. Tröttnar man på det kan man köra online eller med en kompis. 
Spelets handling är sådär egentligen, men är gjord på ett snyggt sätt så det känns väldigt bra endå. Alla karakäter är intressanta och man dras med i hela spelets unviersum. Miljoner vapen och uppgraderingar, massa fiender och flera världar att besöka. Borderlands 2 har allt, bra musik och grafik, härlig action och ett unikt upplägg. Det är ett spel som bör spelas av alla som älskar spel.Ett av de bästa spelen på länge och klart årets spel.

Min film of the Year
Detta var svårare, har sett en del filmer i år. De flesta har varit rätt bra, några lite mindre bra. Inte så många fantastiska dock. Många storslagna filmer som Dark Knight Rises och Avengers. Men ingen film som står ut riktigt. Hobbit älskade jag för dess effekter och just att det var samma miljöer som i Sagan om Ringen. Det kändes som att komma tillbaka. Jag gillade även DKR även om föregångaren var bättre, gillade inte början eller mitten särkillt mycket. Men filmen kom igång mot slutet.
Så vilken film blir då årets bästa? Jag måste säga Hobbit. 
Inte för att den kanske var bäst egentligen eller hade mest unika drag eller bästa handlingen. Jag ger den priset för årets film för att det var så härligt att komma tillbaka till allt man så väl kände. Att få se Gandalf igen och att få ett helt nytt äventyr, denna gång med ett gäng dvärgar. På bio i 3D var denna magisk och hade flera scener man kommer ihåg. Inga känslosamma scener som i Sagan om Ringen men den var bra. Det är ganska svårt att hålla samma klass som en storslagen trilogi som LOTR men Hobbit var bra, väldigt bra. Nostalgi. Därför får den plats nummer 1 i år. 

stay tuned for more awesome stuff at timtamma.blogg.se

Monday party

Tjena!

Idag kom Resident Evil 6 med posten, asnajs. Skulle egentligen fått det i julklapp tlsm med de andra spelen jag fick, men dumhuvet som pappa köpte det från hade inte skickat det i tid. Nåväl det kom idag istället. Taggar att spela det efter jag är klar med Borderlands 2.

Idag var jag med Flisan som vanligt, det var najs. Ska kanske få hennes syrras gamla nintendo 64. Eller om hon hittar den så ska jag få den, Felicia spelar ju inte så mycket spel så då kan jag ju ta den. Jag älskar spela. Fast det finns viktigare saker. Teater t.ex. och såklart min älskade säl själv, hon är bäst :D 

Imorgon ska vi åka till min morfar, har inte besökt honom under lovet än. Han verkadde dock pigg när jag pratade med honom senast. Sedan efter det får det väl bli o äta något med Felicia. Hade helst velat äta henne men får väl ta o äta något riktigt också. 

Och nu när det är 2013 kan vi ju summera spelåret 2012! 
Det kom en del bra spel under året som gått. Jag spelade rätt mycket ibörjan på året, men sedan så träffade jag Flisan och då taggades det ner men nu senaste veckorna har det gått igång lite igen. Är ju lov nu så man har tid med både flickvän och spel. Vill ni se vilket spel jag ger utmärkelsen Game of the year och mycket mer så följ mig här. 

Har även de senaste dagarna kört en del Mario Cart med Felicia, det är sjukt kul. En favorit som man aldrig tröttnar på. 

puss och kram! 

RSS 2.0