Magic Mike - abbs baby

En film med manliga strippor? Hur bra kan det bli? En film med egentligen ingen handling alls förrän mot slutet då det plötsligt exploderar i massa dramatik och man sitter som ett frågetecken. Så tänker man: Men vänta, hur trappades detta upp? I ena stunden så är de o strippar och gör värsta showen, sen plötsligt har de massa droger och folk efter dom. Sedan är helt plötsligt allt knas och en av huvudpersonerna, the Kid, är helt fast i strippandet. Men trappningen upp till det är som bortblåst. Sanningen är att den inte ens finns där. Det är som att regissören inte visste vad han  ville. Han måste ha tänkt typ: Oh vi kör massa naket för den kvinnliga publiken och sen får vi se vad som händer. 

Filmen handlar om Magic Mike, en kille som lever livet. Han är stjärnan i sitt strippar gäng och jobbar även som på någon slags byggfirma. Drömmen är dock att han ska starta eget företag men då behövs det pengar. Därför strippar han, det kan tjänas in grova pengar där. En dag på jobbet så börjar en ny grabb, som inte har någon koll alls. Mike får uppgift att ta hand om honom och typ nästan direkt så tar han med grabben aka the Kid till en nightclub. Det slutar med att The Kid får vara med under ett stripp numer. Magic Mike jobbar på kvällarna som manlig strippa och denna kvällen så behövdes en extra guy då strippan Tarzan trillade ihop, ingen vet varför och man får itne svar på det heller. 

The KId gör inget vidare numer skulle jag säga men tydligen uppskattas det av publiken i filmen som kollar strippshowen och han får fortsätta. Handlingen är ganska lam i början av filmen och det känns verkligen som att regissören bara vill visa massa naket. Inne i biosalongen är det bara massa tjejer som skriker av lycka när alla lättklädda hunkar på filmduken gör sitt. För att göra min filmupplevelse lite bättre skriker jag med.

Filmen är väldigt långtråkig och man förväntar sig ingen dramatik direkt. Sen plötsligt bam, ändras filmen helt. Mot slutet är faktiskt Magic Mike ganska bra men det kommer alltför sent. 

För det handlar om att branchen är farlig och att det är lätt att börja med droger, hamna i skulder osv. Men i nästan hela filmen nämns inget av detta, så det kommer som ett bombslag när plötsligt Mike och The Kid är i djupt vatten. Mike tar all skuld för han inte vill sätta dit The Kid men allt e försent endå. The Kid fortsätter strippa och antagligen fuckar han väl ur, det får man inte se heller. Mike väljer att leva med den där kvinnan man fick se någon gång under filmen. En del pusselbitar man nt får reda på och ett plötsligt slut gör inte heller filmen bättre. Den har sina stunder då det är lite extra bra och dramatiskt, men det hela händer så sent. Det blir så plötsligt en vändning. Man hinner inte riktigt med, det känns som att filmskaparna plötsligt bara ville bli klara.

Visst kan det vara kul för iaf tjejer att se ett par män klä av sig kläderna och börja strippa. Men det gör väl inte filmen bra? Jag kollar på det filmiska mer än på nakna mäns abs. Kanske skulle jag vara lite mer positivt om det var mer nakna kvinnor i filmen, men även då skulle inte det ändra mitt slutbetyg.


"Magic Mike" får två av fem gumpar! (den är bra att mysa till) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0